Tema
Üye Ol Giriş Yap
Anasayfa Şiir Deneme Hikaye Makale Serbest Kürsü Yazarlar Forum AtışmaYENİ Online Üyeler

Etkili Yorumlar

Allah yurt içi ve yurt dışı görevde bulunan kahraman ordumuzun yar ve yardımcısı olsun . Şiir akıcı olduğu kadar kahramanın da ruh halini fevkalade anlatmış. Kaleminiz ve yüreğiniz daim kalsın usta .
Yaşamayı yeni öğrenmiş bir bebeğim Bir sen mi kalırsın bu rüyalar da Terk edilmiş bir gölgeden söz ediyorum. Hep gidecekmiş gibi yaşarsın da Kahhrından kuruyan nehirlerin Balıkları nereye gitti? Bir kehanetler durağı sorgulaması da benden. 😉😊 Hâl böyleyken dostum selâmlar sevgilerimle.
İlginç bir konu yakalamışsın sevgili Mehmet. Bu yazdıkların senin kurguların ise de, gerçekte böyle bir eser var ise de gerçekten oldukça ilginç. Şimdiye kadar hiç duymadığım bir konuydu bu. Selam ve sevgilerimle.
Üç beş yeni hüzün ekleyeceksek ölümü neden tehir edelim ki? Selam ve sevgilerimle.
derinlerin yarattığı o kaos. endamlı bir yok oluş. haykıran yüreğin en hüzünlü fermanı. yüreğine sağlık değerli dostum. selam ve saygılarımla.
varlık aşka vurgun. aşk hüzünle sırdaş. özlem hepten yanılgının izdüşümü. sevmekten vazgeçmek ise asla mümkün değil. yüreğine sağlık dostum. selam olsun.
Dost yüreğine kalemine emeğine sağlık selam ve saygılar
İnsan bu işte kırılmaya, incinmeye müsait en nadide ama bir o kadar da en güçlü yapıda... Tebrik ediyorum. Sevgiyle.
Dokundukça, acıların döküldüğü yüreğine sağlık. Yaşamı anlamsız kılsa da ölüm, her anını anlamlaştırarak; dolu dolu yaşaman dileğiyle. Kutluyorum GÜLÜM🌷🌼
Melek MELEK O köşeye çok yakışmış bu içten ve samimi şiirin❤ Kutluyor, başarılarının devamını diliyorum🌷🌼
Aşkı ve özlemi dolu dolu hissettiren yine o güzel kaleminize has muhteşem bir şiirdi.Gün seçkisiyle taşlanan bu harika şiirinizi yazdıran ve hisseden yüreğinizi canı gönülden kutluyorum sevgili şairem.Nicelerine inşallah ... Selam ve sevgilerimle ...
En derin acıda yalnızken âdem Kuş kadar can taşır soluğunda dem Özlemi göğsünde ağırdır madem Efkâra direnen sızı ne anlar Ne yaşanıyorsa, en iyi yaşayan anlar, aşıksa sevdayı, ayrıysa hüzünlü vedayı . Çileyi çeken bilir, mutluysa güler yüzü onuda gülen bilir. Anlamlıydı saygılarımla...
Şahın çorbasına banıp yemeyen Şahların şahına Ali demeyen Dergahına adım atıp girmeyen Bakar aval aval bizi ne bilsin Muhterem hocam güzel eserinize bir dörtlük yazmadan geçemedim Saygılar sunarım
Rabbimin sunduğu en güzel ikram Kiminde ağlamaklı kiminde gülen gözler Dursa dünya kıpırdamasa yaprak Hâl böyleyken dostum İnsan muhtaçtır tatlı dile.. E'Mİ ################### Yine anlamlı sözcükler düşmüş şiir sayfana .. Canım arkadaşım kutluyorum sevgimdesin ... 😘
Yunus Emre'nin dizelerini yazacağım bu sefer yorum olarak. O sizin dediklerinizi daha değişik bir şekilde ifade etmiş. Geldi geçti ömrüm benim Şol yel esip geçmiş gibi Hele bana şöyle gelir Şol göz yumup açmış gibi İş bu söze Hak tanıktır Bu can gövdeye konuktur Bir gün ola çıka gide Kafesten kuş uçmuş gibi Miskin adem-oğlanını Benzetmişler ekinciye Kimi biter kimi yiter Yere tohum saçmış gibi Bu dünyada bir nesneye Yanar içim göynür özüm Yiğit iken ölenlere Gök ekini biçmiş gibi Bir hastaya vardın ise Bir içim su verdin ise Yarın anda karşı gele Hak şarabın içmiş gibi Bir miskini gördün ise Bir eskice verdin ise Yarın anda sana gele Hulle donun biçmiş gibi Yunus Emre bu dünyada İki kişi kalır derler Meger Hızır, İlyas ola Ãb-i hayat içmiş gibi Yunus Emre Selam ve sevgiler.
Dost yüreğine kalemine emeğine sağlık selam ve saygılar
günün yorgunluğu olsa keşke çöken bulutlar. ömrün engebelerinde düşmemek adına verdiğimiz o çaba değil mi aslında en yorucu olan. yüreğine sağlık dostum. selam olsun.
İşte tam bir " delibal" lı şiir. Her şeyi yerli yerinde bir "delibal" şiirini okumanın yine hazzına vardım. Tebriklerimle gözlerinizden öpüyorum...(Aksakal)
Sevgili Ahmet Bey, bizim de sizin gibi birkaç kez bu mereti (gençlikte) tatmışlığımız olmuştur ama doğrusu hiç de kendi arzumuzla değil, hep arkadaş zorlamalarının "tongasına" getirilmişizdir. Sonuçta kanımızda fazla dolaştırmamış, hep dışarı atmışızdır.Zannederim inançlarımızın da sevki tabisiyle; o meret te anında dışarı çıkma gayreti göstermiştir. Ama Orhan Veli'nin rakı kadehinde balık olmaya hiç mi hiç tâlip olmamışızdır. Galiba bizi masaya oturtanların da pek parası yoktu ki; her kimle otursak, öyle balık, çeşitli (saydığınız) mezeler hak getire. Önümüze tabakta bıçak sırtı kadar bir parça beyaz peynir , bir başka küçük tabakta da sarı beyaz karışık birkaç leblebi.Zaten o arkadaşlarla da samimiyeti çabuk koparır, müzik sever arkadaşlarla ya sazlı gazinolara, veya yazlık sinemalara giderdik.İğneli fıçıya dokunur gibi olduğumuz yazınız, bize de gençliğimizin birkaç sayfasını hatırlatmış oldu. Gözlerinizden öperek sağlıklar dileğimizle...(Aksakal)
An gelir öyle çok özlenir ki sevilen .Yakar sevda ateşi bir mum gibi erirsin . Kaleminiz daim olsun . Saygılarımla .