Tema
Üye Ol Giriş Yap
Anasayfa Şiir Deneme Hikaye Makale Serbest Kürsü Yazarlar Forum AtışmaYENİ Online Üyeler

Etkili Yorumlar

Değerli üstadım emeğimize sağlık. Tam da Üstad Şükrü Atay kalemine son derece yakışan Anlamlı çok güzel bir şiir. Vefalı yürek sesiniz susmasın Saygılarımla Selamlarımla
Çok çok güzeldi. Özellikle de '' yeter ki insanın içi ölmesin'' dizesi... Evet, insanın içi yani güzel duyguları ölmesin yeter ki, bedeninin ölümü ne ki? Selam ve saygılar.
O ne şiir, o nasıl yorum öyle. İçimi kanata kanata dinledim o muhteşem şiiri. Bütün şairlerin hissettiği çaresizliği bir insan bu kadar mı duygulu ifade eder? Günün Şiirini ve devasa yürekli Şairini tebrik ediyorum. Harikulade bir eseri kaleme almışsınız sayın şair. Takdir ve saygılarımla sayın Hocam. Sağlıcakla kalınız, vesselam. Not. Meşguliyetim nedeniyle siz ve diğer erbab ı kalem üstadlarımın o muhteşem gönül seslerini okuyamıyorum bu aralar. Kusura bakmazsınız umarım.
Çok güzel bir şiir, Harika bir beste, şahane bir eser. Candan kutlarım üstadım. Selam ve sevgiler.
Bir Günaydın ile başlar her şey Tebessüm ve Gülümsemek Bir ümit ile başlar hayatta her şey Tıpkı umutlar gibi sevmek ve sevilmek Kısacası Hayal etmekle başlar her şey Ali ÇETİNKAYA Buda benden olsun efendim))
Hocam Tarihlerde okuduğumuz bil hasa uzaktan yakından şahit olduğumu gaddar ve zalimlerin sonlarını hepsi belasını bulmuşlardır bir söz varya alma mazlumun hakkını cıkar ahaste ahaste gök güzel bir eser olmuş Can-ı gönülden kutlarım selamlar sevgiler saygılar Gardaşım Allah'a emanet olun hayırlı Cumalar..
"Zulüm ile abad olanın, sonu berdad olur" Demiş atalar. Rabbım zalimlerden intikamını alır. Zulümlerinin artması için onlara imkan ve fırsat verir. Kaleminiz daim olsun üstadım. Selamlarımla.
Paylaşımını ilk okumaya başladığımda bir aşk hikayesi okuyacağım zannettim. Hatta herkese kızdığım gibi sana da kızdım. Türk milletinde insan mı kalmadı ki olay kahramanlarına birer Türk -müslüman ismi vereceğine gitmiş azılı Türk ve müslüman düşmanı ingiliz ismi vermiş diye. Okudukça olayın farklı olduğunu anladım. O mağrur İngilizlerin Çanakkale'de kahraman Türk askeri karşısındaki mağlubiyeti anlatılıyordu. Farklı bir konu ve farklı bir anlatım. Kaleminiz daim olsun. Selamlarımla.
Her kötülüğe kazan kaldırmalı şair. Haksızlığa isyan etmeli. Doğrunun ve haklının tarafında olmalı. Kaleminiz daim olsun değerli şairem. Selamlarımla.
Şairler ince ve zariftir gün gelir hüzünler ilham perisi olur, gönülden süzülen naif cümleler dökülür ak sayfaya, gün gelir sitem olur o cümleler bazen de kırgındır şairler ve bazen de hırçın denizler misali coşar. Hani derler altının değerini sarraflar anlar ondandır şairleri yine şairler anlar. Ustaca yazılmış harika bir şiirdi hocam gönülden tebrikler saygılar selamlar
Çok güzel bir çapraz kafiye şiiri Beni bir tek hüzünler bir de şairler anlar bu mısrayı çok beğendim. Kutlarım Elif hanım
Duygulandım Var ki böylesi hak etmiş bu anlamlı şiiri Karşılıklı sevenler mesut olsunlar Tebrik ederim Selamlar sevgiler.
Çocukluğumda kağıtlı şekerlerin içinde çıkardı bu tür yazılar Alır merakla okurduk köylük yerde Tıpkı onlar sanki yazdıklarınız Şiir değil sanki mani Tebrik ederim Daha nicelerine Selam ve saygılar Kemal Hocam.
Of offf offf. diyorum, başka da bir şey demiyorum. Candan tebrikler. Şiiri okumadım, su gibi içtim adeta. Kutlarım. Selam ve saygılar.
Candan tebrikler üstad. Yaşınız 66 olsa da gönül yaşı 18'lerde hâlâ. Harika bir şiirdi. Beğeniyle okudum. Selam ve sevgiler.
Çok akıcı duygu dolu şiirinizi Şükrü hocam can-ı gönülden kutları inşallah haha güzel şiirlere ŞÜKRÜ Hocam selamlar gardaşım,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Allah o sorgu gününde acısın bizlere. O'nun af ve bağışlaması olmazsa halimiz harap. Selam ve saygılar.
Tebrikler selamlar kardeşim güzel bir şiir
Bakışı kalbimi çaldığı zaman Aklımı başımdan aldığı zaman Her gece düşüme geldiği zaman Gönlümün sultanı oluşu yeter. Ali Görgan Nicelerini değerli üstadım Türkü tadında Sanki bizim bozkırlardan bir esintiydi. Anadolu sevdalısı yüreğinize ve vefalı kaleminize bin selâm olsun Saygı ve selamlarımla
Çok akıcı, sade bir dille yazılmış, öp öz arı bir Türkçe kullanılmış her satırı sevda kokan bir şiirdi. Zevkle okudum üstadım. Kaleminiz daim olsun. Selamlarımla.