Tema
Üye Ol Giriş Yap
Anasayfa Şiir Deneme Hikaye Makale Serbest Kürsü Yazarlar Forum AtışmaYENİ Online Üyeler

Etkili Yorumlar

Aslinda haram olsun diyecektida kiyamadi onca deger verdigıne Buna binaendir ki hayretlerini dile getirdi sair Bukadar sevene bukadar deger verene karsilik olarak bunlari yapmak kolay birsey degil herkesin yapabilecegi birsey degil dercesine helal olsun diyor yoksa hakkim helal demiyor Kurlarim yürek sedini
Pek helallik almayı da hak etmemiş şiirin muhatabı ama olsun. Zaten iyilerin de kötülerin de zalimlerin de katillerin de - ölünce arkalarından hakkınızı helal ediyor musunuz? - diye sorulduğunda hep bir ağızdan Helal olsun denilmiyor mu? Siz hakkınızı belki de yüreğinizde öldürdüğünüz için helal etmişsinizdir , peşinen. Kim bilebilir? Tebrik ediyorum. Güzel manidar bir şiirdi. Selam ve Saygılarımla.
Aşk sazlari inletir dertli dertli söyletir Oğuz bey kardeşim. Güzel bir şiir olmuş biraz hüzünlü olsa da. Tebrik ediyorum. Selam ve Saygılarımla.
ne çok nasır izimiz var avuç içlerinde deri altına gömülü...her yaşın güzelliği var diyerek avunuyoruz işte kutlarım saygımla
aşk ve vuslat aynı eksendedir gerçekte de rüyada da kutlarım saygımla
bir içsel duyguyu bebeklerle şiirleştiren ve yazıya döken duyarlı ve sevecen dizelerinizi kutlarım saygımla
Böyle güzel yazıları okumadığımız için hep böyle geriliyoruz, cahilleşiyoruz, başımızdan belalar musibetler eksik olmuyor, güzeldi yazı hocam, kalın sağlıcakla inşallah
Güzel hazırlanmış ve sunulmuş böyle anlamlı makalelerin sitelerin sayfaları arasına sıkışıp kaybolması üzücü. Tebrik eder hayırlı günler dilerim. Selam ve muhabbetle.
dünyada insanın insana yaptığını hayvanlar kendi nesline yapmiyor maalesef. Bizler de akıl var!, onlarda ise yok. ( ki ben hepsi için hayvanlarda akıl yoktur diyemeyeceğim) Bizler iki cinsiz.Kadınlar ve erkekler. Hayvanlar omurgasızlar, omurgalılar ilkel kordalılar olarak üçe ayrılıyor.E tabi bunlarda kendi aralarında ayrılıyor üçe beşe. Kiminde kalp denen organ var kiminde yok. Bunları neden yazıyorum az çok algılarsıniz. Bu millete her ne oluyorsa aklından fikrinden muaflığindan oluyor. Ozan Arif sövdü çok sövdü de bu düzen değişmedi. Bizler de her ne kadar deşifre etsek de bu düzeni değistiremeyeceğiz, gibi görünüyor. Haklı serzeniş şiirinize sonuna kadar katılıyorum. Kaleminize tebriklerimle. Selam ve Saygılar.
Serbest zincirbent... İlk kez rastlıyorum ama güzel olmuş. Selam ve saygılar.
Elbet açılacaktır Hakkın kapısı. Bu umut ve inanç var olduğu müddetçe insanın başına ne gelirse gelsin solmaz.. Selam ve saygılar.
Yerden göğe kadar katıldığım bir şiir okudum, tebrikler hocam
Bu enfes eseriniz için tebriklerimi arz ederim değerli Üstadım. Onların kabahati çok sınırlıdır, esas kabahat halkın idarecilerindedir; boşuna dememişler "keyfine bırakırsan ya davulcuya ya zurnacıya ..." diye.. Eğitimin en yaygın haliyle planlaması ve uygulaması gerekir, bu da yetmez etkili denetimi ve müeyyidesi gerekir.. bütün bunlar olmazsa, paranın açmayacağı kapı da olmazsa böyle olması gayet tabiidir! Allah akıbetimizi hayr eyleye. Saygılarımla.
Anlamlı ve güzel dizeler. Şiir bu şekilde olunca işlev kazanmış oluyor zaten. Keşke bu asil ruhu gelecek nesillere aktarabilsek. Tebrik eder hayırlı günler dilerim Kemal Hocam.
Utancımdan kimseye belli etmiyordum. Meğer kıllanan bir ben değilmişim. 😃 Bu makale sevilmez mi? Sayenizde az da olsa rahatladım Ahmet Hocam. Bu aralar iş yaparken eski tip bi radyodan müzik dinleme huyu edindim. Edinmez olaydım. Ancak iki gün dayanabildim. Ne sözlerde anlam, ne dizelerde uyum, ahenk var. Gel de kıllanma şimdi.😃 Bu gidişle kıllanmaktan kurtulamayacağız vesselam. Tebrik eder hayırlı günler dilerim. 🌹
Bu enfes eseriniz için tebriklerimi arz ederim değerli Üstadım. Saygılarımla. Bir nazire arz ediyorum: İnancımız Tevhîtti, nereye gitti birlik Faizleri yemekle, bozuldu düzen, dirlik Siyonist kudurmuştur, dünya eder işbirlik Sökmüyor efelikler, kozlara neler olmuş!
Güzel bir şiir okuduk. Bu anlamlı şiiri yazan ellere sağlık. Kutlar, selamlarımı sunarım.
Güzel bir şiir okuduk. Bu anlamlı şiiri yazan ellere sağlık. Kutlar, selamlarımı sunarım.
Şiirinizi beğeniyle okurken iltifat konulu şu anekdot aklıma geldi; Genç görünme sevdalısı bir kadın, delikanlıyı büyülemek için yaptığı oyaları el işlerini gösteriyordu. Delikanlı iltifat etmek için, "Çok güzel bunlar, şahane. Siz mi yaptınız?" demez mi...
Şairi tebrik ederim! Bu şiir, yalnızlık temasıyla derin bir etki bırakıyor. Kalabalık bir limanın ortasında hissettirilen yalnızlık, hayata dair güçlü bir gözlem sunuyor. Şehrin ve insanların yalnızlığı, kurgusal bir romanın sayfalarında olduğu gibi akıcı bir şekilde anlatılmış. "Yalnız bir birliktelik" ifadesi ise, insan ilişkilerinin karmaşıklığını ve duygusal derinliğini harika bir şekilde yansıtıyor. Şarkının sona ermesiyle yalnızlığın büyümesi, şiirin duygusal yoğunluğunu artırıyor. Gerçekten etkileyici bir eser!