Tema
Üye Ol Giriş Yap
Anasayfa Şiir Deneme Hikaye Makale Serbest Kürsü Yazarlar Forum AtışmaYENİ Online Üyeler

Etkili Yorumlar

Neşe ile ünlemedi Asla ferman dinlemedi Eceli de önlemedi Öldü gönül öldü gider: Diyerek bu güzel şiire bir kıtalık nazire de benden olsun. Selam ve sevgiler.
Söz konusu vatansa bayrağımızın dalgalandığı her yer bizi için fark etmez/ etmemelidir. Selam ve sevgiler.
Dost emeğine kalemine yüreğine sağlık selam ve saygılar
"Her kötülüğün sonu pişmanlıktır. Öyle ise sonunda pişman olacağın hiçbir işi işleme" derdi rahmetli babam. Sizin şiiriniz de ne kadar destekliyor onun bu sözünü. Selamlarımla.
Büyük mutasavvıf Rabia_ı Adeviyye'nin bir sözü vardır, der ki" Allah beni sevsin de isterse bütün alem düşman olsun." Önemli olan Rabbımızın rızası ve sevgisidir. Yeter ki O bize "Senden razıyım kulum" dedin. Herkes beni sevmiş ama Allah sevmemiş neye yarar ki. Zaten Allah bir kulunu severse dostlarına da sevdirir. Öyleyse insanların sevgisini kazanacağım diye Allah'a isyan etmenin bir manası yoktur. Hem insanlar bize ne verebilirler ki? Ne ebedi hayatları var ne de cennetleri. Oysa Rabbımız ezeli ve ebedidir. Nimetleri de sonsuzdur. Rabbım bizleri sevgisine hak kazanan kullarından eylesin. Selamlarımla değerli şairem.
Kadere eyvallah şiire eyvallah Emeğine yüreğine sağlık Dost şairim selam ve saygılarımla
hayat iklimi öğüttüğümüz zaman ve mekan tanımayan acılarımız yüreğin d/ağlandığı her an sonsuz saygımla hocam var olunuz efendim
Vicdanla sarmayan kol neye yarar. Gerçekten final gibi final olmuş. Bütün olarak da okuması çok keyifli bir şiirdi. Tebrik ederim hocam Selamlar saygılar
Güzel bid şiirdi kutlarım efendim saygılar
Babalar Gününü en doğru kutlayan sen olmuşsun sevgili üstad. Rabbim rahmet eylesin babana ve hayatta olmayan tüm babalara. Selam ve sevgiler.
Değerli üstadım bu öylesine bir sektör haline geldi ki artık tanıdığım bildiğim pek çok din görevlisi emekli olduktan sonra umre turları düzenleyen firmalar kurup insanları Kutsal topraklara taşıyorlar. Bu güne kadar hiç birisinin '' Sen çok umre yaptın. Senin için yeter. Paranı bize vereceğine fakir fukaraya sadaka olarak dağıt.'' dediğine şahit olmadım. Ta tersine '' Ne varmış yani zengin ama dinle diyanetle ilgisi olmayan vatandaş her sene Avrupa'nın şehirlerini geziyor ona bir şey demiyorsunuz da gözünüz bizi hacıları umrecileri mi görüyor? '' Diye bir de insan azarlıyorlar. Velhasılıkelam bu konu cıss bir konudur. Selam ve saygılar.
Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun inşallah, ne mutlu o babayaki amel defteri hiç kapanmamış, sizin gibi bir evlat sayesinde sevaplar halen yazılıyor, Rab'bim bizlerede hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah. Duygu yüklü çok çok güzel bir şiirdi kaleminize sağlık can-ı gönülden tebrik ederim. Geç oldu ama şiir vesilesi ilede babalar gününüzü kutluyorum . Huzurla kalın, selam ve saygılarımla.
İnsanın kendisi kainatın bir özeti. Kainatı anlamak isteyen kendi özüne baksın. Yaratanın kudretini görsün. Selamlarımla Mehmet Bey kardeşim.
Hayrı da şerri de yaratan Yüce ALLAH'tır. Bize düşen şerlerden kendisine sığınıp hayır olan şeyleri istemektir. Canı gönülden istenilen şeyleri Rabbım kuluna ihsan eder. Rızasından ve hoşnutluğundan başka ne isteriz ki? Kaleminiz daim olsun değerli şairem. Selamlarımla.
maşallah kardeşime destan gibi yazmış hüzünlüde olsa okudum kardeşimin nadide eserini selamlarımla.
Kalem konuşmuş, acı sitemler mısralara dökülmüş. Seven bir yüreğin vefasızlıkla karşılaşması ne büyük bir elem ,ne büyük bir keder. Sevdaya karşılık bulamama kcefaların en ağırı. Her satırında ayrı bir keder. Neyseki sadece birer şiir kurgusu bunlar. Yoksa ıztırabı alemi kaplardı. Kaleminiz daim olsun değerli şairem. Selamlarımla.
Bazan insanın nutku tutulur bir kelime dahi konuşamaz ya bugün de bana öyle oldu galida değerli şairem bir cümlecik bile yorum yazamıyorum. Olsun bugün de şiir üzerine değil şahsınız üzerine yorum yazayım bari. Rabbim önce annenize sağlık ve afiyetler versin. Size de ona bakabilmek ve rızasını kazanabilmek için güç kuvvet ihsan eylesin. Kaleminiz Hak yolunda daim ve güçlü olsun. Selamlarımla.
Anne baba bir tarada diğer dünya nimetleri bir tarafa. Rabbım bile kendi rızasını onların rızasına bağlamış."Uf" dahi demeyin buyurmuş. Rabbım hakkıyla onlara hizmet edip rızasını alanlardan eylesin bizleri. Selamlarımla Ahmet Bey kardeşim.
Şiir bu işte . Okuduğunda bir anlam katacak gününe Dert ortağın olacak satırlar. Kelimelere verecesin gamını Efkarın şiir boyu Alıp götürecek Hiç ummadığın Hiç bilmediğin mekanlara Ya sonrası şiir işte değip sırtını yaslayacaksın bir anne kucağına düşecek başın. ve sonrası şiir ... Gülüm Üstadım harikaydı esselam. Allah'a emanet olun. Selam ve saygılarımla
hayat ağabeyim bir bilinmez bilindik olan tek mefhum ise itikat gücü ve yüce Huda insanlar Allah rızası için yaşamak ve sevmek lakin günümüzün insanı ve de o ahir zaman ki kimsesizliğimizi sonlandıran sadece Mevla her anımızda O var her zerremizde bizler ki aciz bizler ki kibirli ve umarsız gören biri var bilen biri var bu dünya geçici bir alem ve gözümüz açık gördüğümüz bir rüya Allah doğru yoldan ayırmasın ve de yar ve yardımcısı olsun biz inanan kulların Müminlerin sağ duyu ve içtenlik ve niyet amel defterimize işlenenler sonsuz selam ağabeyim iyi ki varsınız siz sizler sevginin inancın günbegün büyüdüğü ve de dünyanın aslnda bir oyun bahçesi olduğunu umarım ki insanlar çok geç olmadan anlar ve af dilerler Allah var gam yok