**O kadar çirkinsin ki !!! Çocukluk edipte çocuk doğurma,sakın ha !!! Anasından da alır ; babasından da alır biliyorum;ama hep senden alırsa ne meret bişey olur kimbilir velet !!! Hele birde huyunu aldıysa vay geldi mahallelinin başına !!

**Garip görmesin,küçümsemesin kimse... Biz arkadaşlığı,dostluğu,saygıyı ve sevgiyide bilirizi !! Ama nefretide, hastir demeyi de !!! Dibine kadar hemde !!

**Kir rengi lekelerde hayat; gittikçe büyüyen !!! Okşanmak istense de saçların; biliyorum yaralısın ,okşatmazsın !!! Yüreğini sarmış gocuk ; her nefes alışında hala üşürsün boncuk boncuk !!!!


**Tuvaletler bile rezerveli !!! Yürekler ise rezervuarlı !! Çep ipi,akıt suyu, gitsin pislikler !!! Bu ne rezil yaşam be !!

**Hep yamalı bohça gibi yaşamlar; kırık dökük,eğreti !!! Onun için yarım yamalak,yarım yaşamların bir yanı...Ne yama kaldı nede teğele ip le iğne !! 

**Yaşlı,yorgun yüreğimi özlemlere gark edip gittin bebeğim !!! Ama biliyorum ki;orada günlerdir yolunu gözleyen, seninle dolu olan yürekleri mutlu etmekle meşgul olacaksın !!! Onlar hep özlemlerimdeydiler; şimdi birde sen eklendin..Olsun !!! Siz özlemlerinizi giderin !! Ben beklerim ailemin Mutluluk kaynağını..

**Hani şu fabrikasyon,ambalajlı ve saplı dondurmalar var ya ? Her anını zevkle yiyor,ısırıyor ve yalıyorsun ! Ama en büyük keyif; sapın elinde kalış anıdır !!! 

**Asıl hasar;gönülde kopan fırtınalardadır !!!! Ve işte onlar suratlara yansırlar !!

**Bir çin atasözü imiş :" SEN VARKEN ÖLÜM YOK.. ÖLÜM VARKEN DE SEN YOKSUN ""..Hep düşünmüşümdür;ama neticeye varamadım !! Tamam sağ isem ölmemişimdir itirazım yok ta; yani öldükten sonra olmayacaksam; O kadar hazırlık boşamı gidecek ya ????Bende nasılsa orada paşa paşa yaşarım diye buralara aldırmıyordum hiç !!!

**Kerhen gülmek; içten ve isteyerek verilen sadaka sayılamaz !!!

**Doldu odamın duvarları ;sen olan tabloları asmaktan !!! Gel artık gel be !!! Sende beni as tavandaki iple !!!!

**Huzura gebe kalacaksan; seninle her türlü hüzün,eziyet ve cefa yatağında sabahlarım inan ki !!!

**Acımasız bir talancı ölüm !!! Bir gün alıp kanatlarına ebediyete itecek.. Biz birlikte olacaksak ; canı sağ olsun !!

**Sen gözlerime doğdun , pervasızca !! Gözbebeğim oldun ya !! Kenar mahallenin dilberi bile ,anlatıp duruyor bizi !!! Gel avuçlarına al beni; barındır ve öleyim orada !!! 

**Çok içten pazarlıklıyım ben !!! O sever gibi görünmek zorunda olduklarım !! Bir bilseniz içimden neler konuşuyor ve nasılda tatbik ediyorum !! Ne yapayım bende böyle rahatlıyorum işte !!!

**Öp beni sözcüklerin ile..Sev !!! Irzına geçme sakın sözlerin..Sevişmekten çok dövüşmeyelim !! Alt üst olmasın ve birleşen yollarımız küsmesin !!!

**Seyreylediğimiz tan vakitlerinde; dünyaya getirdik yağmurlu günlerin bebeğini..Yorgun uykularda söyleyemedik ninnileri;sevdamız gibi yetim kaldı !!!

**Uçup gittiler; bir ezgide sevdanın sesi !!! Notalarda sustu; es’lerde !! Islıklarla arama zamanı şimdi !!! 

**Öylesine durgun mefta bakışlarında; gittikçe çekingen oldu umutlarım !! Hasretlerimi ; elinde kasutura hançerliyorsun habire !!!

**Eğer bir ilişkide; diğeri kendini bulunmaz ve vazgeçilmez sanıyor ise, ukalalığının bedelini ayrılık yaşayarak öder.

**Çizik attığın kestane görünce ateşi nasılda açılır !!! Sen her yerime çizik attın, hele de yüreğime !!! Yaktın beni ateşinle; hala açılacak yüreğim.. Nerde !!

**Ciddi ve samimi ilişkilerde, tarafların birbirlerine önceliklileri yoksa ; o ilişkiler aldatmacadır.!!

**Gurur ve onurunuz; onun sizinle oynamasına izin vermiyorsa ne pahasına olursa olsun ilişkiyi sonlandırmak en güzelidir !!

**Bir ilişkide ileriye matuf ciddi beklentiler yoksa; uzatmak, rantına göz dikmek adiliktir.

**Değişken hareketlerde sevgiler ölmeye mahkumdurlar .

**Birini gönlünüze almış ve o sizin herşeyiniz ise; ömrünüzce sırtınızda taşımak asla sizi yormayacaktır !!!

**Cesaret cinsel kimliklerde değil;yüreklerdedir !!

**Başınıza gelmeyen konularda ahkam kesmeyiniz. Yorum yapmak kolay,yaşamak çok zordur belki de !!

**Sabit fikirli olacaksan sevginde ol...Diğer fikirleri çürütürler !! Çürümeyen tek şey halis sevgilerdir !!! 

**Onu;yüreğinize almışsınızdır.. Oradan aldığınız güçle; ne köprüleri sırtınızda taşıyarak geçirtirsiniz; hiç of uf demeden !!!! Köprüler geçilip düzlüğe çıkıldığında;iner sırtınızdan ve kaybolur gider aniden !!! İşte o zaman yüreğinizde öyle bir ağırlık hissedersiniz ki tonlarca; yığılır kalırsınız vefasızlıklarda !!! 

( Sevda Hamağında ... başlıklı yazı KENAN KOÇ tarafından 24.10.2013 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.
 

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu