Aklım almıyor seni. Kusura bakma sevgili yine kalbime kaldın

Aşklar yarım bırakıldığı sürece. Bardağın neresinden bakarsan bak aşka, boş gelir. Şimdi hangi parça çalsa bize gelsin diyorum. Öyle merak ediyorum ki seni, acaba şimdi ne yapıyorsun nerede ve kimle eğleniyorsun. Seni düşündüğüm zaman. İki bardak su dolduruyorum. Birini senin adına diğerini de kendi adıma içiyorum. Su hayattır ne de olsa. Seni düşünmediğim bir an yokken, acaba ben hiç aklına geliyor muyum? Sabah uykudan uyandığında, akşam uyumak için başını yastığa koyduğunda, bir filmin en can alıcı sahnesinde, bir şarkının nakaratında. Öyle destursuz geliyor muyum aklına? Kendini soracak olursan hiç çıkmıyorsun aklımdan. 

Seninle yelkovan ile akrep gibiyiz. Kursağımda kalıyor geleceğe dair hayaller. Sen hep ardımdan geleceksin. Ensemde olacaksın. Gidişinin üzerinden öyle bir zaman geçti ki. İnan bıraktığın hatıralar bile büyüyor. Zıt kutuplar birbirini çekermiş sevdiğim. Bende bıraktığın gülüşünle sende unuttuğum gözyaşımı baş göz ediyorum. Hatıralardan çok şey öğrendim. Gidenler bir daha dönmez diyor geçen zaman. Zaten senden sonraları da aynı sen gibi çekip gitti. Dönenini hiç görmedim. Seni tüm olanlara rağmen hala düşünüyor olmam inanılacak gibi değil. 

Aklım almıyor seni. Kusura bakma sevgili yine kalbime kaldın...
( Akıllara Zararsın Sevgili başlıklı yazı Mecaz Adam tarafından 4/10/2015 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.