1 Ömür Ve Zamanla Hasbihal(hayal Ürünüdür)

      

          Ömür Ve Zamanla Hasbihal(Hayal Ürünüdür)


                    Hayal ürünü - Posts | FacebookHayal Dünyasının Güzelliğinde Kaybolacağınız 12 Resim – The Geyik


Bu yazıdaki fikirler kendime aittir vakti zamanı doldurmak için yazılmıştır hiç bir canlıya zarar verilmemiştir.

 

Bakıyorsun o ana geçmez bu an diyorsun, bir bakıyorsun on yıl bir anda geçmiş ve gitmiş zamanla ömürde! Soralım ömre neden çabuk geçiyormuş. Ömür cevap verir.

-Ben, benimle yol alman kemale ermen için seninle senden önce yol alanım zamanla. Belirli bir hedefin varsa kaderinde yazılıysa beraber yürür ve yol alırız. Benimle imanla yol alırsan ihsan seviyesine ulaşabilirsin zamanında ya da daha aşağısına ulaşırsın, ben yürüyeceğin yolum. Benimle hayatın temelinde neler yapacağını Mevla görmek ister, seni denemek ister, benimle zamanla berabersin ve ben durmadan yola devam etmekteyim ya da sana yol olmaktayım durmadan zaman ise bana varacağın yoldaki duraklara varman için yolumda sana bir işarettir… İster nefsini terbiye edersin, ister azar azgın kalır benimle boş yolda içini hoşlukla doldurmadan zamanla boşa geçirişin. Ben senden önce yol alır yolun olurum sen beni takip edersin, bu dünya zaten üç günlüktür yüzyılda olsa üç günlüktür, lakin sanki bir anlık göz kırpma anıdır buna da ömürde diyebilirsin. Sendeki manevi kapıyı açar imanı seçersen benden öncede varırsın, ben sana kavuşamam, maneviyat nurdandır ben senden önce varamam. Manevi kapıları kapatırsan her şey gözünü boyar kapatır, bir ömür bir saniye gibi geçer gider zamanla birlikte beni ve hayatın ne kadar çabuk geçtiğini anlayamazsın. Hayatta ben ömür ve zamanla yoğunlaşman hayatın lezzetlerini tatman bu lezzetlere yoğunlaşarak insanları unutman için değil lezzetleri paylaşman için seninleyim, yoksa lezzetleri tek başına tatmak için değil, böyle olursa bende zamanda boşa düşmüş oluruz, biz olmayınca hiçbir şeyin farkına varmazsın. Farkındasın değil mi birini ararsın birini bulursun lakin o bulduğun seni bulduğunu fark etmez, birbirinizi bulamazsınız neden hiç düşündün mü? Diğer sohbetimizde bunu konuşalım. Ben böyle düşünerek yazdım hatalarım illaki vardır düzeltilmesi için beklerim selamlarımla.

Mehmet Aluç


( Ömür Ve Zamanla Hasbihal(hayal Ürünüdür) başlıklı yazı kul mehmet tarafından 28.04.2022 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.