Makale / Toplumsal Makaleler

Eklenme Tarihi : 15.12.2022
Okunma Sayısı : 769
Yorum Sayısı : 13

ON BEŞ YAŞINDAKİ NAZİFE HANIMA DOYUM OLUR MU OLMAZ MI?
******
Dün yayınladığım ‘’PEDOFİL BİR PEYGAMBERİN ÜMMMETİ MİYİZ? 6 YAŞ NE Kİ 2 YAŞINDA EVLENDİRİLENLER VAR HEM DE PADİŞAH KIZI’’ Başlıklı yazıma gelen yorumlar üzerine bu konuya kaldığım yerden ama bir başka başlık altında devam ediyorum ve bundan sonra da farklı başlıklar altında devam edeceğim.
******
Başlığı okuyan pek çok kişi eminim öfkeyle zıplamıştır. Ama az sabredin değerli okurlar. Bu başlığı niçin attığımı herkes az sonra görecek ve anlayacak.
Bir soru ile başlayalım bugün: 13-14- 15 Yaşındaki kız çocukları ile cinsel ilişki – velev ki arada bir nikah bağı olsa bile- sapıklık mıdır? Bu bir pedofili suçu mudur?
Eminim yüzde doksan dokuzunuz hatta yüzde yüzünüz ‘’ Evet sapıklıktır. Pedofili suçudur.’’ Dediniz.
Bir daha soralım o zaman. 13-14-15 yaşındaki kız çocuğunuz için evinize görücü gelse ne yaparsınız?
Eminim yine yüzde doksan dokuzunuz hatta yüzde yüzünüz ‘’ O gelen görücünün anasını avradını....iz O gelen görücünün ağzına sı....rız’’ Dediniz değil mi?
Güzel de değerli okurlarım, kendi çocuğunuz için bu kadar hassasken başkalarının çocuğu için neden aynı derecede hassas değilsiniz?
Soruyu anlamadınız ve hatta ‘’ Ne demek ya, ben herkesin çocuğu için aynı hassasiyeti gösteriyorum. ‘’ Dediniz büyük ihtimalle.
İyi de o zaman şu şarkı ve türküleri zevkle, neşeyle dinlerken, birileri söylediğinde alkış tutarak eşlik ederken neler hissediyorsunuz? Neden aklınıza hiç pedofili gelmiyor?
Yemeni bağlamış telli başına
Zülüfleri inmiş hilal kaşına
Henüz girmiş ON ÜÇ ON DÖRT YAŞINA
Edalı işveli köylü güzeli
.....Seni bu diyardan alıp kaçayım
Edalı işveli köylü güzeli
*******
Bağa girdim bağ budanmış
Bağa bülbül dadanmış,
ON BEŞ YAŞINDA Nazife de Hanım
Kimlere Aldanmış
O tepeden bu tepeye
Oyun olur mu,
ON BEŞ YAŞINDA da Nazife de hanıma
Doyum olur mu?
*******
Ardahan’ın yollarında
Güller açmış bağlarında
Öyle bir yar sevmişem ki
ON ÜÇ- ON DÖRT çağlarında
*******
Kar mı yağmış şu Harput’un başına
Kurban olam toprağına taşına
Henüz girmiş ON ÜÇ ON DÖRT YAŞINA
Küçük yaşta bir yar sevdim Ermeni
Ermeni’ye nasıl gönül vermeli.
Şarkı- Türküden sıkıldınız mı? Şiir vereyim o zaman biraz.
Bu, halk aşığı Emrah’tan.
Dedim İnci nedir, dedi dişimdir,
Dedim kalem nedir, dedi kaşımdır,
Dedim ON BEŞ nedir, dedi yaşımdır,
Dedim daha var mı, söyledi yoh yoh.
Dedim sırma nedir, dedi telimdir,
Dedim İnce nedir, dedi belimdir,
Dedim Emrah nedir, dedi kulumdur,
Dedim satar mısan, söyledi yoh yoh...
Bu da Halk Kahramanı Dadaloğlu’ndan: ( On dört yaşındaki bir kıza sesleniyor.)
Bana emmi diyen dilber
Emmin seni heyheylesin
YAŞI KÜÇÜK boy münasip
Emmin seni heyheylesin.
Zevkle söylediğimiz veya dinlediğimiz, kendi kültürümüzün ürünü şarkı türkü ve şiirlerimiz bunlar ve hepsinde buram buram pedofili, buram buram sapıklık var. Aksini iddia eden varsa buyursun. Ayrıca ilave edeyim bunların hiç biri dini müzik filan değil. Bir tasavvuf müziği değil, ilahi değil, kaside değil, naat ya da münacaat değil,mevlid türü bir şey değil... Yani dinle, diyanetle hiç bir ilgisi olmayan şeyler. Bunları Müslüman olduğumuz için söylememişiz. Türk Milleti olarak İslamiyete geçmeden önce de benzer türküleri şarkıları söylüyorduk, şiirleri yazıyorduk.
Ama ne var biliyor musunuz?
Nedim’in yazdığı bir şiir üzerinden Osmanlı’nın önce Lale Devrini sonra tüm Osmanlıyı sapık ilan eden de bizleriz şu yukarıdaki türküleri, şarkıları, şiirleri zevkle söyleyenler, dinleyenler de bizleriz.
[ Nedim’in o şiiri şöyle: (İzn alıp Cuma namazına deyu mâderden/ Bir gün uğrulayalım çerh-i sitem-perverden/Dolaşıp iskeleye doğru nihan yollardan/Gidelim serv-i revanım yürü Sadabâd'e. Yani ‘’ "Annenden cuma namazına gideceğiz diye izin alıp/Zalim felekten bir gün çalalım./Issız yollardan iskeleye doğru dolaşıp,/ Yürü uzun boylu sevgilim Sadabad'e)
Yani?
Yani sapıklığımız tartışılabilir ama iki yüzlü olduğumuz tartışılmaz. Düşünün ki pedofili gibi çok çok hassas bir konuda bile ‘’ Senin pedofilin - benim-pedofilim’’ ayrımı içindeyiz. Mesela Nedim’i, küçük erkek çocuklara düşkün bir sapık diye yerden yere vururken Dadaloğlu’nu halk kahramanı ilan ediyoruz.
Ancak bu arada çok çok önemli bir meseleyi atlıyoruz:
2022 Senesinin dünyası ile 1500 sene önceki dünya aynı değildir. Hatta 2022 senesinin dünyası ile yüz sene öncesinin dünyası da aynı değildir.
Yani yukarıdaki türkülerde geçen 13-14-15 Yaşındaki kızlara ilgi duyma durumu günümüzde evet sapıklıktır, evet pedofilidir ama bundan bir asır önce, on asır önce, on beş asır önce pedofili değildi. Sapıklık filan değildi. Yani efendim o türküleri yakanlar sapık filan değildir.( Heyheylemeyi hesaba katmazsak) Bizler zaten taaa asırlardan beri sapık bir millet değiliz. Atalarımız, yaptıkları sapıklıkları ballandıra ballandıra şiir- şarkı- türkü yapmış değillerdir. Ama bir taraftan 13-14-15 yaşındaki çocukların evlendirilmesi onlara zulmdür. Bu bir sapıklıktır deyip öte taraftan hâlâ ‘’ Henüz girmiş ON ÜÇ – ON DÖRT YAŞINA’’ deyip bir de göbek atıyorsak ‘’Acaba ben de bir sapık mıyım? Bir pedofil miyim? En azından insanların beynine sübliminal mesajlar mı gönderiyorum farkında olmadan?’’ Diye kendimizi sorgulamamız gerekmez mi?
Evet... Sapık bir millet değiliz. Ama ne yazık ki değişen dünyada bazı insanların kafası bir türlü değişemiyor. Daha doğrusu domuz gibi biliyorlar işin doğrusunu ama doğru işlerine gelmiyor.
Şimdi az konumuzdan dışarı çıkacağım tekrar dönmek üzere:
Hac Suresinin 27. Ayetinde Allah (C.C.) Peygamberimize (S.A.S) Şöyle seslenir: ‘’İnsanlar arasında haccı ilan et ki, gerek yaya olarak, gerek uzak yollardan gelen yorgun develer üzerinde sana gelsinler.’’
Bakınız bu, sünnet filan değildir. Allah’ın apaçık bir emridir. Rabbimiz, uzak yollardan yaya olarak veyahut da yorgun develer üzerinde Hacca gitmemizi emretmiş.
Peki bugün özellikle ülkemizden hacca ya da umreye bu şekilde giden var mı?
Yahu yayan ya da deve sırtında gitmekten vazgeçtim, otobüsü bile külfet görüp herkes uçakla gidiyor. Hatta şimdilerde yeni bir moda başlamış: Elektrikli motosiklet kiralayıp Kabe’yi Motosikletle tavaf edenler var. Dahası Kabe etrafındaki bilmem kaç yıldızlı ve Kabe’ye tepeden bakan lüks otellerde otelin içinde dönmek suretiyle sözde Kabe’yi tavaf edenler var.
Bu işin doğruluğu yanlışlığı beni aşar. Beni ilgilendiren kısmı şudur: İnsanlar maalesef işlerine gelen konularda çağa ayak uyduruyorlar ( motosikletle Kabe'yi tavaf ya da Hacca uçakla gitmek gibi ) ama işlerine gelmeyen konularda -borularını sürekli öttürebilmek için- ‘’ Peygamber sünnetidir.’’ Diyorlar.
Kabe’ye yayan olarak gitmek hükmü için ‘’ Ohooooo o senin dediğin asırlar önceydi. Dinimiz yeniliklere açıktır.’’ Diyen vatandaş ‘’ Yahu bu asırda 13-14-15 Yaşında kıza nikah kıyılamaz o iş asırlar öncesinde kaldı.’’ Dediğinizde ‘’ Sen sünneti red ve inkar eden bir fasıksın. Bir münafıksın’’ Demeye başlıyorlar. Karşıma kızlar 9 Yaşında büluğa erer diye bir şey çıkartıyorlar.
Yahu kızlar evet 9 yaşında da ( nadiren ) adet görebilirler ( yani büluğa ererler ) erkeklerin 12 yaşında kamışına su yürür, tamam da bu onları reşit yapmaz ki. Yahu ben mesela 12 Yaşımdayken bebeklerin annelerin karnı yarılarak oradan alındığını, sonra karnın dikildiğini sanıyordum. Böylesi bir cahilden baba olur muydu? Benim henüz çamurdan evler yapan 9 yaşındaki kız arkadaşım Neşe’den anne olur muydu?
İşte o sebepledir ki bizzat bir imam öğrencim, görev yaptığı bir caminin kapısına, içinde aynen şunlar yazılı olan bir levha çaktırmıştı( başka pek çok imam gibi ) :
ÇOCUKLARIMIZA İBADETLERİ ÖĞRETMEDEN ÖNCE AHLAKLI OLMAYI ÖĞRETELİM YOKSA ÇOCUKLARIMIZ...
*NAMAZ KILAN BİR HIRSIZ
*ORUÇ TUTAN BİR SAPIK
*HACCA GİDEN BİR YALANCI
*KURBAN KESEN BİR TEFECİ ( Özellikle bu gruptan o kadar çok insan tanıdım ki şaşarsınız. Hatta gündüz kurban kesip akşam etiyle kafa çeken biliyorum. )
*ŞEHADET GETİREN BİR TERÖRİST OLABİLİR.
Evet... Önce ahlak...
Peki neden bu konuya girdim? Yani Ahlak konusuna?
Ahlak, ikiyüzlülüğün en büyük düşmanıdır da ondan.
‘’Yahu hoca ! Konudan konuya atlayıp ana konuyu gargaraya getirmeye çalışıyorsun.’’ Diyenler çıkacaktır mutlaka. Yok yok.. Ana konudan sapmış değilim.
Ana konumuz neydi? Pedofili. Yani çocukların cinsel istismarı.
Eğer öncelikle ahlaklı bir toplum olursak on beş yaşındaki Nazife Hanım’a doyum olur mu olmaz mı diye bir sorunumuz olmaz. On beş yaşında Nazife Hanım’a doyum olup olmadığı gibi bir sorunumuz olmayınca 6 Yaşındaki H.K.G’ye cinsel istismar diye bir sorunumuz da olmaz.
Eğer ‘’ Öncelikle Ahlak ‘’ Diyebilirsek ve bunu gerçek manada içselleştirebilirsek ‘’ Hz. Muhammed bir pedofili hastasıydı. İnanmıyorsan hadis kitaplarına bak. Buhari’ye bak. Müslim’e Bak. Nesei’ye bak. Ebu Davut’a bak. Tırmizi’ye bak. Taberi’ye bak. İmam Suyuti’ye bak. Vesaireye bak.’’ Diyen vatandaşa ‘’ Peygamberimiz güzel ahlakı tamamlamak üzere gönderilmiştir. Asıl sen o saydığın hadis kitaplarının hepsine bak’’ Dediğinizde ‘’ O hadis kitaplarının hepsi palavra yazıyor.’’ Demez. Yani işine geldiğinde ‘’Hadis kitapları hatta kutsal kitap böyle yazıyor’’ deyip işine gelmeyen hususlarda ‘’ Onlar tamamen palavra’’ Demez.
Eğer ‘’ Öncelikle Ahlak ‘’ Diyebilirsek ve bunu gerçek manada içselleştirebilirsek ‘’ Ben, Kur’anda ‘’ Şüphesiz âyetlerimizi inkâr edenleri biz ateşe atacağız. Derileri yanıp döküldükçe, azabı tatmaları için onların derilerini yenileyeceğiz. Şüphesiz Allah, mutlak güç sahibidir, hüküm ve hikmet sahibidir.’’ Ayetini görünce ( Nisa Suresi 56. Ayet) İslam dinini terk edip ateist oldum. Böyle zalim bir Allah olamaz.’’ Diyen birine ‘’ Allah’ın azabını bir ayette gördün de rahmetini ve bağışlayıcılığını 113 Surenin başında bir surenin de içinde göremedin mi?’’ Diye sorduğumda ‘’ Siz gericiler hep böylesiniz. İşiniz gücünüz laf cambazlığı’’ Demez.
Peki şimdi sorayım: 114 Kez ‘’ Esirgeyen- Bağışlayan’ı görmeyip bir kez gördüğü ‘’Derileri yanıp döküldükçe, azabı tatmaları için onların derilerini yenileyeceğiz.’’ Ayeti yüzünden (!) Allah’ın varlığını red ve inkar eden birilerine Allah’ın son nebisi Muhammed Mustafa’nın, Hz. Ayşe ile evliliğini nasıl anlatırsınız?
Kusura bakmayın dostlar uzattım yine. Hatta yazının bir kısmında ana konunun biraz dışına çıktığım da oldu ama bir başka başlık altında devam edeceğim bu konuya. Bugünlük bu kadar olsun.
Sizler şimdi aşağıdaki videoyu izleyin on beş yaşındaki Nazife Hanımların dansı eşliğinde ve başlıktaki soruya cevap arayın: On beş yaşındaki Nazife Hanım’a doyum olur mu olmaz mı?
&autoplay=1" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen>
( Aslında Sapık Bir Milletmişiz(!) başlıklı yazı Sami Biber tarafından 15.12.2022 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.