Renkli tavus kuşu. 
Çok renkli peluş hırkası, beyaz külotlu çorap falan, uçuk kaçık mini eteği belinde silah sesi de çıkmıyor, saha var mı arıyor, ojelerimi sildim onu görünce aklıma geldi iğreniyorum artık cicili bicili şekerden dolayı mı diye düşünüyorum.
Kırılmak istemiyorum, kırılıp dökülmesin hem de erkeklik özelliği taşıması veya cinsiyetinin belirsiz olması farklı bir durum olup olmaması önemli bir durum. 
Lanetli bebek gibi. Arkasından musibetleri getiren aileyi toplumu felakete sürükleyen.

2015 yılında ergenlik dönemindeki bir erkek çocuğunun, 2024 yılında mide bulandırıcı halini görmek üzüntü vericiydi. 

Yeni logo tasarımı.. Light..Lihtenştayn..Livata.. Hünsa..Tuveys..Muhannes.. Olmuş'mu.. 

Aileyi koruma bakanlığımızın, çocuklarımıza, gençlerimize sosyal medya üzerinden gönderme yapanlar için gereğinin yapılmasını arz ederim.  

İnciler kırılmasın diye düşünüyorum. Erkek mi kız mısınız acaba belli değil ki. Bu yarışmanın ve yarışmada birinci seçilen dinimizde de Tuveys (tavusçuk)  diye tabir edilen kişilerin gayesi ne olabilir? 
Verdiği şifre yanlış diyor. 
Yoldan çıkmış sorular var. 
Sizi uyarmak istedim sadece. 
Devletimizin almış olduğu bir kararla bu yarışmaya katılmamanın ne denli haklı olduğunu şimdi daha iyi anladım. Özellikle ergenlik çağındaki çocuklarımızın geleceği için çok teşekkür ederim, neslimizi gençliğimizi koruduğunuz için. 
Aynı şekilde belediyelerimizin yapacağı etkinliklerde gençliğimizi buluştururken defalarca kez düşünmek lazım. Sorumluluk büyüteç altında. 
Tabii ki biz anne babalarda gereğini yapmalıyız.
Kim ister ki; fıtrata uygun olmayan tavusçuk ekşi mayalı poğaça. Gözbebeği gençlerimizi, fıtrata aykırı davranış gösteren girdaplardan korumalıyız. Dinimiz İslamiyet ne diyor, ayet, tefsir, hadis, ilmihal, fıkıh bilgilerimizi güçlendirmeye gayret edelim. Din adamlarımızı, imamları, hocaları, öğretmenleri bu konuda çalıştıralım. Alo 190 vaiz ve vaizeler ile istişare de bulunup, araştırıp okuduğumda dinimizin yol gösterdiğini görüyorum. 

Hz Peygamber Efendimiz sav, kadına benzemeye özenen erkeklere (Muhannes) veya erkeğe benzemeye özenen kadınlara lanet etmiştir. Onun zamanında yaşamış olan  evlilik hayatı süren Muhannes Hît ve Mâti' nin toplumdan şehirden uzaklaştırıp, aileyi koruyan davranışı. 

Kadınsı davranan, ellerine ve ayaklarına kına yakan erkeği bile hoş görmeyecek kadar kör oldum. 

Laik anayasaya sahip ve çoğunluğu Müslüman olan ülkemizde eşcinselliğin normal karşılandığına dair hiç bir şey yok zaten.
Şu an onlar için kalkındırma projeleri düşünüyorum da düşman yaptılar Dini düşman olarak gösterdikleri gibi tarikatlara da. 

Kuran ve Sünnete göre hareket eden yok mu var diye biliyorum. 

Keşfettirdi. Tavuk döner misin? Tavuk dünyası menü de ne var ne yok nasıl gidiyor hayat bildiği gibi yapsın inşallah tavusçuk ekşi mayalı poğaçaları.
( Tavusçuk başlıklı yazı Lütfiye tarafından 18.05.2024 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.
 

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu