Makale / Toplumsal Makaleler

Eklenme Tarihi : 28.06.2024
Okunma Sayısı : 191
Yorum Sayısı : 10
Göbeklitepe Ağlama Turları


Yanlış okumuyorsunuz. Kudüs'ten ve oradaki Ağlama Duvarından bahsetmiyorum. Ülkemizde son yılların en büyük tarihi ve arkeolojik keşfi olan Göbeklitepe ve buraya düzenlenen ağlama turlarından bahsediyorum.

Evet evet, bizim ülkemizde, bizim vatandaşımız olan bazı insanlar Göbeklitepe'de ağlamak için bir tura katılıyorlar ve gidip ağlıyorlar.

Böyle bir salaklığı niçin yapıyorlar peki?

Bu turu kim organize ediyor? Bu turun fiyatı nedir?

Hepsini anlatacağım. Ancak bunu anlayabilmemiz için öncelikle bu turu organize eden Şebnem Tacigut adlı hamfendiyi tanımamız lazım. Çünkü adam başı 69.000 Tl para alıp insanları Göbeklitepe'ye götüren ve orada hüngür hüngür ağlatan kişi yani olayın organizatörü o. Dünkü yazımda da seansı 23.000 Tl'den insanlara şifa dağıttığını söylediğim kişi işte bu Şebnem Tacigut.

Evet, Şebnem Tacigut'u tanıyalım. Bakalım neyin nesiymiş, kimin fesiymiş. Daha doğrusu bizzat kendisi anlatsın bize ne iş yaptığını. ( Anlayabilen bana da anlatsın daha sonra )

28.11.1974'da İstanbul'da doğmuş. İstanbul Üniversitesinden mezun olmuş. İş hayatına finans müdürü olarak başlamış.

2004 Yılında birden bire ilahi işaretler almaya başlamış, bu işaretler sebebiyle hayatında bir dönüşüm yaşama ihtiyacı hissetmiş. Bedensel, ruhsal, duygusal ve fiziksel iyileşmenin arayışıyla Mikai Usi Reiki Kök Ağacı’nda bulunan Hocalar ile tanışmış ve sonrasında alanında uzman yurtdışı ve yurt içi çeşitli hocalardan enerji şifacılığı eğitimini almaya başlamış. “Reiki Evrensel Yaşam Enerjisi” ile başlayan dersler, “Çakra Dengeleme”, “Kişisel Gelişim” ve “Pozitif Düşünce” eğitimleri ile devam etmiş. 2007 yılında “Reiki Master Hocalık’’ unvanını almaya hak kazanmış.

Kişisel dönüşümünde Kuantum Düşünce Tekniği Eğitimi, Bilinçaltı Uzmanlığı, bununla ilgili kamplar ve diğer eğitimler alarak kurumsal olarak 2014 yılında aktif olarak faaliyet göstermeye başlamıştır. ( Yani insanları sövüşlemeye 2014 yılında başlamış. )

2019 Yılında Şebnem Tacigut Yaşam Akademisini açmış ve eğitimlerini, seanslarını burada sürdürmeye başlamış.

Uzman isimlerden “Ho’oponopono Yöntemi” (EFT Duygusal Özgürleşme Teknikleri), “İlişki Terapistliği”, “Spritüel Yaşam Koçluğu”, “Çekirdek İnanç – Bilinçaltı – Karma Temizliği”, “Access Bars-Enerji ile Bilinçaltı Çalışması”, “Meleklerle Şifalandırma”, “Doğru Dilek Dileme Yöntemleri”, “Telkin Yolu ile Alfa Boyutunda Hipnoz”, “Kuantum Düşünce Tekniği Uygulayıcılığı” “ Psiko Drama “, “ Bilinçaltı Uzmanlığı eğitimleri almış. Danışanlarına Reiki 1 – Reiki 2 – Reiki 3 derecelerinde “Kişisel Gelişim ve Farkındalık” dersleri vermekteymiş, “Bireysel Kuantum ve Bilinçaltı” seansları uygulamakta, Kuantum Drama Uygulayıcılık Level 1-2-3 seviyelerinde hocalık ve Reiki Master hocalık eğitimi vermekteymiş. Çeşitli şifa ve eğitim kampları, seminerler düzenlemekte veUyanış Zamanı, Tevekkül, Kalbin Kıblesi ve İnsanın İçsel Keşfi adlı kitaplarıyla insanlara faydalı oluyormuş.

Yani efendim mesela siz dilek diliyorsunuz ama dileğiniz yerine gelmiyor. Hemen 23.000 Tl bayılıp Şebnem Tacigut'un seanslarına katılıyorsunuz, o da size doğru dilek dileme yöntemlerini öğretiyor.

İşte bu Şebnem Tacigut, yukarıda da yazdığım gibi 69.000 Tl karşılığında sizi alıp Göbeklitepe'ye götürüyor ve orada bol bol ağlıyorsunuz.

Neden? Manyak mısınız?

Manyak olmasanız Göbeklitepe'de ağlamak için 69.000 Tl bayılmazsınız.

Manyak olmasanız Göbeklitepe’nin uzaylıların havaalanı olduğuna, ‘Sirius Bağlantısı ile 21 Katlı Gizli Boyut Kapısı Açma’, ‘Işık Dili ile Üst Versiyon Yüklemesi’ ve ‘Korku Protokolü Bozma’ gibi saçmalıklara, Göbeklitepe'nin UFO'larla iletişime geçilen, kıyamet anıtı olduğuna inanmazsınız.

Manyak olmasanız Göbeklitepe'nin bir enerji toplama anıtı olduğuna inanır mısınız hiç?

Manyak olmasanız şifayı Göbeklitepe'nin taşlarında değil tıp ya da psikiyatride ararsınız.

İşin en acı tarafına gelince:

Şu fotoğraflarda gördüğünüz Göbeklitepe ağlama turuna katılmak için 69.000 Tl bayılan vatandaşlar var ya... İşte onların tamamı toplumun elit kesimidir. Hepsi yüksek tahsillidir. Hepsi bilime inanırlar(!), ''Hayatta en hakiki mürşit bilimdir.'' onlara göre(!) Hacı hocalara, üfürükçülere, şarlatan cinci ve muskacılara şiddetle karşıdırlar.

Ne demiş atalarımız: '' Tahsil cehaleti alır, eşeklik bâki kalır. ''

Memlekette bu kadar çok kaz olunca elbette birileri de yolacaktır o kazları
( Göbeklitepe Ağlama Turları başlıklı yazı Sami Biber tarafından 28.06.2024 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.
 

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu