Kadınlar Ve Çiçekler





              KADINLAR VE ÇİÇEKLER

“BABİL’İN ASMA BAHÇELERİ” beş bin yıl önce, memleketindeki yeşil tepelerin ve vadilerin özlemiyle yanan bir kadının gönlünü hoş etmek için, kurak topraklarda türlü güzellikler oluşturup, orayı dünya harikası yapma cüretinin bir sembolü olarak zihnimizde yaşamaya devam ediyor..

Bir erkeğe şuan ki teknolojinin bile yetemeyeceği bir teknikle ve inançla bu eşsiz bahçeyi yaptıran şey kesinlikle büyük bir AŞK’tı..

Kaç kadın böyle bir aşkla karşılaşabilirdi ki..! Hemcinsleri bunu hayal bile edemezken, beş bin yıl önce bu efsunu tatmış bir kadın oldu.

Ağaçlar ve çiçekler gibi kadınlar da köklerini toprağın derinliklerine doğru saklarlar. Ruhlarının kılcal boruları o karanlık ve bereketli yerde muhafaza olur..

Bazen canları yandığında, yürekleri bir alev topuna döndüğünde, siz anlamazsınız ama onlar kök uçlarına doğru kaçarlar..

O yüzdendir ki kadınlarla çiçekler arasında, elifi elifine örtüşecek sayısız benzerlikler vardır..

Dünyanın en kusursuz takvimini geliştirdikten sonra, hayatlarını devam ettirecek en önemli şey olan sabanı bulamadıkları için yeryüzünden silinen Mayalar gibi erkekler de hayata tutunma sebepleri saydıkları kadını besleyecek sevgi topraklarını sürüp işleyemedikleri için o büyük aşkları yerle bir olmuştur..







 

( Kadınlar Ve Çiçekler başlıklı yazı mavi-yildirim tarafından 29.06.2024 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.
 

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu