Mükemmel Manzara
...

" Zaman sadece ilerler, sanmadığımız kadar gerçek, sayamadığımız kadar fazla. Bazense bazı anıları şahit eder kalbimize. İşte o anılar içimizdeki duyguları ölümsüzleştirir. O anılar içimizdeki duyguları derinleştirir. Bu kimi zaman bir tramva kimi zamansa güzel bir anı olsa da, hayata dair derin izler bırakır. Gördüklerimiz, duyduklarımız ve en sonunda bileceklerimiz.. Elimizdeki tek delil onlardır.
Ne de güzeldir deniz kokusu öyle değil mi? Gerçi her haliyle güzeldir deniz kokusu. Mutluyken, üzgünken, kırgınken.. Kimi zaman mutluluğuma mutluluk katar kimi zamansa yaralarımı sarar. Onun elmastan güzelliği etkiler ancak camdan kalbimi." 

Kara iskelenin direklerinden tutunarak hızlandırdım adımlarımı. Deniz'in sakin dalgaları iskeleyi boyuyordu.Havada usulca süzülen tatlı meltem, adeta yüzümü okşuyordu. Coşkuyla öten martılar sanki maviye sürgün bir sonsuzluğa uçuyorlardı. Yavaşça batan güneşin geride bıraktıklarını izledim, günün ilk ışıkları ile gecenin bıraktığı izler gökyüzünde buluşmuşlardı. Ve taneciklerine ayrılmış bulutlar, bir zamanlar acılarımla parçalanmış kalbimi anımsatıyorlardı. Bir süre daha etrafı izledim... 

( Mükemmel Manzara başlıklı yazı Rüya tarafından 17.07.2024 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.
 

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu