ŞEYTAN KEYİFDE….
-“Hepsini tatil manyağı yaptım”Anası ölse kumsaldan gelmez..
-Ahlaksızlar, benim en büyük besin kaynağımdır.Onlar şimdi kim daha ahlaksız yarışları düzenliyorlar
-Tembel bir vatandaş ,tatil hayali ile yurt dışı özlemi ile yaşar..Tembelleştirmek ve tembelliği özendirmek benim en büyük yeteneklerimdendir..Affetmem keyfimin temel harcı tembelliktir..
-Namusunu kıskanmayan ,kendi kardeşinin zenginliklerini kıskanan vahşi,benim yolumun  %100 kesin kurban adayıdır..
-Okursan herkesin sırtına bindiği eşek okumazsan herkesin sırtına binen eşek olueşek olursun 
-Seks ,küçülttüğüm beyinlerdeki kaln tek hormon faaliyeti olarak kandırma aracımdır..Beyni öleseciler,hala beyinleri var zannediyor.. 
-Kulakları var karşısındakini dinlemezler.Bol keseden hergün papağan haznesindeki kadar “tanrı google “dan gördüklerini doğru yanlış tekrar ederler..
-Dilleri var yalan pelesenk olmuştur.Her oturuşa kırk yalanı vardır..
-Münafıklıkda beni geçtiler..Sahursuz oruçun iftarsız açılışını yapıyorlar..Kurban diye kesilenin etini paylaşmadan bütün kış yiyorlar..Yellenirken namaza durup,ıstavrozla abdest alıyorlar..Rabbiniz benim dediğimde turistik amaçlı umrede bana taş atıyorlar..Atan mı ayılan mı şeytan?
-Kendi vatanlarındaki evini ata topraığını satıyorlar gidip gavuristanda ev alıyorlar.Öezar taşları bile olmayacak,arkalarından duacıları kalmayacak Bilmiyorlar.TC de yetiş,sana hiç katkı sağlamayanlara herşeyini ver.Uyanmadı kerizler..
-Sabah akşam birbirine küfür ettiriyorum..Birbirini hain görürken kendisini dünyayı kurtaracak mesih zamediyor..”Oğlum şeytan benim ben mesih olsan diğer tarafı küstürdüğünde  kime geleceksin “diye sormuyor, öküz kendine…
-Azı bırakmış güçsüz diye, çoğa saldırıyor gücü var diye..Güçlüysen niye aza sahip olamadın diye sormuyor sürekli beni orgazm halde bırakıyor..Evdeki tarlayı ekemiyor.Başkasının tarlasına utanmadan tohum atıyor.Yavşak böyle yaparsan insani boyutun ananın tarlasına başka tohum atılmış sonuçunu dopurur.Bari anama acıyayım demiyor..Ha bire saldırıyor.Bu halden Yeyn keyif alıyorum ..
-Sofrada hep bir eksik çocuğuna hükmedemiyor,devlet yönetimine hep söyleyeceği bir şey var ya da talip..Bende birbirlerine düşsünler diye ses çıkarmıyorum.Olağanüstü keyifliyim.. 
-Cahillere siyaset yaptırıp,bilmişleri yönettiriyorum .Tarihin hiç bir dönemin de bu keyfi yaşamadım.Eskilerde cahilse cesur ve kuvetli olduğu için başa gelirdi..Şimdi öyle yaptım ki korkak cahil  ve de kıvvetsiz ama yönetime ortak oluyor...Bundan daha keyif aldığım bir dönem görmedim 
-Beyni yok  ama var gibi davranıyor.Sabah kalkarken telefon tablet ,yatarken telefon tablet..Ço cuk ağlıyor telefon tablet..Aslında bazen bana gerek kalmadı diye düşünüyorum Sonra silkelenip ,sen şeytansın keyif al diyorum .Bu kadar mongola dayanmak da kolay değil..
     Ey Rab ! sen bunları yarattın beni ne diye yarattın ? 

Torun Halili
( Şeytan Keyfte başlıklı yazı HALİLİ tarafından 15.08.2024 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.
 

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu