Aşkı biraz sonra karşılamaya gideceğim. Kalbim bir tuhaf kıpır kıpır deli dolu bir şey. Hasretliği dindireceğim. Yanımda olmadığın günlere inat saracağım seni kollarımla. Yalnızlığıma son vereceğim biraz sonra.

          Elden ayaktan dindim. Heyecanım tüm bedenimi sardı. Biraz sonra aşk gelecek. Biraz hüzünlenip, bir iki damla yaş akıtacağım. Ama bu bir iki damla yaş biraz sonra mutluluğun simgesi olacak. “ ne kadar çok özledim”     deyip atlayacağım boynuna. O an her şey herkes duracak sadece aşk aşk kalacak.

           Kaç zamandır yaşadığım yalnızlık bitecek biraz sonra. Aşk yoktu ya o zamanlar hiçbir şeyin tadı, tuzu, keyfi yoktu. Neredeyse her şey bomboştu eksikti benim için. Biraz sonra bitecek bu eksiklik. Aşk gelecek. Aşkla beraber kendimi alıp gideceğiz. Beni sadece aşk saracak.

           Ne zamandır böyle bir anı heyecanla beklememiştim. Biraz sonra bin bir türlü renge gireceğim. Biraz sonra siyah bitecek yalnız geceler sonun da dinecek. Aşkın en güzel şarkısı çalacak. Her şey bu şarkıyla dans edecek.

          Giderek artıyor heyecanım. Olduğum yerde duramıyorum bir türlü. “şu an zaman geçse de aşkı da alıp gideyim ” diyorum.

        Ben artık hazırlansam iyi olacak. Aşk biraz sonra burada olacak. Taze güller almalıyım. Her şey aşka yakışır şekilde olmalı. Aşk bunca zamandır nasıl özlenildiğini anlamalı. Biraz sonra her şeyi anlatacağım o dinleyecek. Ve bir daha gitmemek üzere kalacak. Her şeyimi aşka vereceğim tüm benliğimi. Biraz sonra aşk olacağım.  

SÜMEYRA YILDIRIM

( Aşk Az Sonra.. başlıklı yazı Sümeyra Yıldır tarafından 31.07.2011 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.
 

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu