Türkiye’nin Pazarkule(eEdirne) sınır kapısının hemen ardında bulunan, Yunanistan`ın Kastanies(çörek Köy) kasabasında, ”ARDAS FESTIVAL 2011 ARDAS River, KASTANIES, GR ”adıyla her yıl festival düzenlenmektedir.

Geçen yılda, 26 -31 Temmuz 2011 tarihleri arasında gerçekleşen festivale çeşitli müzik ve spor grupları katılmıştıYabancı müzik guruplarının da katıldığı festivale ilgi fazlaydı… 

 

Gündüzleri arda nehrinin kıyısında, motosiklet yarışları ve plaj voleybolu turnuvası yapılıyordu.

Daha kasabaya girdiğiniz an, onlarca motosikletli genç görmüştük… Motosiklette karşı merak gerçekten anlatılamazdı…

Kasaba gençleri (kırsal alanlara)harmanlıklara yaptıkları rampalarda, her an havada uçan bir motosikletli görmek mümkündü… Arda nehrinin kenarında uzun bir alan kumlarla kaplıydı… Kum voleybolunun yapıldığı festivalde geceleride çeşitli müzik grupları sahne alıyordu.

  

 Festival akşam saat 21.00 sularından sabah 05.00 kadar devam ediyordu.. Gençlerin ilgi gösterdiği festivalde çeşitli reyonlar ve satış noktaları kurulmuş durumda... 

Müzik severlere Programdan bazı notlar;

Çarşamba 27/7/11  saat 20:00 Elias ¨ Orestiada Dionysos Tiyatro Atölyesi tarafından

Phoebus Delivorias  

 

 

Sağlıcakla kalın!

 

 

( Geçtiğimiz Yaz Geride Kalan, Komşumuzdaki “gençlik Festivali” başlıklı yazı tredi tarafından 20.01.2012 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.
 

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu