1 Tehlikeli Bakışlar


Yaşamın içinde kazandıklarınızı değerlerinizi alın koyun bir kefeye, sonra kaybettiklerinizi ihanetleri hayal kırıklarını ayrı bir kefeye koyun bakalım hangisi ağır basacak?

Hangisi anlamlı kalacak hangisi anlamsız kalacak?

 

Yüreğinizde sizi alıp başka mutluluklar ülkesine götüren sevgi aşk alır götürür bizi uzaklara huzurun huzur kokan sahiline.

Yüreğinizdeki kin nefret sevgisizlik alır götürür zamanın tükenmişliğine yalnızlığına.

 

Aşk sevgi yüreğinizdeki kanatları kanatlandırarak uçurur götürür mutluluklara. Kin nefret sevgisizlik kanatlarınız kırar kanatsız bırakır zamanın hayatın ortasında.

 

Kelimeler sözcükler güzel olsa da söyleyen dil ve gönlün güzellikle söylemesine bağlıdır bu güzel gönül ona anlam ve mana katar.

 

Tehlikeli bakışlar gönüller sözleri kelimeleri katl eder anlamsızlık manasızlık yükler.

Gönül güzelliği ile söyleyecek sözlerini sevgi dolu bakışlarını görmek için yanındayım, bana aşk kokan sevgi ile saran sözlerinden birkaç söz söyle mutluluğun vadisinde senin ile koşayım.

Mehmet Aluç

 

 

 

 

 

 

( Tehlikeli Bakışlar başlıklı yazı kul mehmet tarafından 6.08.2014 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.