2 ve 3 ün yan yana duruşuydu aşk. Koşup arkasından sarılmayı hayal etmekti bazen,belki bir kırmızıydı aşk. Bir turkuaz'ın yakıştığıydı belki de. Belki bir resme bakarken, ondan başka herkesi yoksaymaktı aşk. Aşk güzeldi, özeldi ve geceydi aşk. Gece gibi gizliydi belkide. Aslında her yerde takip etmekti aşk.

Bazen geçmişi karıştırmak sayfalarda. Bazen de yarını, bu günden görebilmekti. Sesini hayal etmekti aşk. Hiç duyamamaktı belki de. Bazen, gözlüğün ardına saklanan gözleri görebilmekti aşk. Bazen karşındayken bile özlemekti. Belki beklemekti aşk, gelmeyeceğini bile bile. Bazen, öylece durup izlemekti aşk. Aşk belki de korkmaktı. Sadık olabilmekti aşk. Bazen de kısacık bir filmdi aşk, tekrar tekrar izlenen. Bazen karşılıklı susmak. Bazende uykusuz kalmaktı bir biri için. Belki kıskanmaktı aşk. Belki de git diyebilmekti. Aslında özgür bırakmaktı aşk. Bazen uzağı görebilmek,bazen de sıkı sıkı sarılmaktı hayaline. Bazen ömre bedel bir ''canım'' kelimesiydi aşk. Bazen de ''hadi eyvallah. ''Aşk işte, ne olduğu önemli mi?

Bazen arkadaş kalabilmek. Bazen dost olabilmekti aşk. Bazen ''sevgilim'' diyebilmek. Bazen de kardeş gibi dert yanmaktı aşk. Aslında aşk, günler sonrasını bile hayal edebilmekti. Bazen iki kelimelik bir bekleyişti aşk. Bazen içinde yaşamaktı sevgiyi. Bazen de abartmaktı aşk. Aslında her şeydi aşk. Her şeydi o. O aşktı. Aşk O'ydu. İşte böyle birşeydi aşk.
( Aşk Aşk.. Sahi Neydi Aşk başlıklı yazı Gülden.O.Çvs tarafından 19.12.2011 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.