Seni çok seviyorum, çünkü senden daha çok sevebileceğim hiçbir canlı yok yer yüzünde. Sen hayatımın anlamı ve hayatıma giren en güzel şeysin. Sensiz geçirdiğim bir kaç saat bile beni acıtıyor iken, sensizliği düşünmek bana ölümden beter geliyor. Seni, sana anlatmam hem çok kolay hemde çok zor geliyor. 

       Senden önce mutlu olduğumu düşündüğüm her şey boş ve yalanmış. Bunu seni bulduğumda anladım. Seni ilk gördüğümde, çektiğim onca acı silinip gitti hayatımdan. Sanki sen, benim için özel yaratılmış bir mutluluk aracıydın. Seninle nasıl mutluysam, sensiz de öyle mutsuzum bir tanem. Şarkıda da dediği gibi ''sensiz bir dakika, hatta saniyeler bile zor.'' Seni buldum ya artık, sensiz bir hayat daha düşünemiyorum. Lütfen beni sensiz bırakma olur mu? Biliyorum, sende bensiz olamazsın. Sende en az benim, seni sevdiğim kadar çok seviyorsun biliyorum. Biliyorum, sende benimle mutlusun ama, bazen hayat sevenleri ayırıyor. Ve biliyorum bir gün bizi de ayıracak. Ama sen buna da alışacaksın ve beni, bensiz de yaşamayı öğreneceksin. Buna mecbursun en sevdiğim. Tıpkı öğrendiğin bir çok şey gibi, bunu da öğreneceksin. 

       Belki ilk başta üzülecek, yıkılacaksın ama sen benim kızımsın ve biliyorum sende en az annen kadar güçlüsün bebeğim. Sen hayatımın vazgeçilmezi, olmazsa olmazı biricik kızım. Seni çok seviyorum. Annen seni çok seviyor. Birlikte doğduk sanki ve baktım birlikte büyümüşüz. Sakın unutma, ben tek gideceğim ama, seni bensiz bırakmayacağım bebeğim. Hep yanında olacağım en son ana dek. Seni çok seviyorum. 
( En Sevgiliye.. En Sevdiğinden... başlıklı yazı Gülden.O.Çvs tarafından 23.12.2011 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.