Eğer bir amaç için uğraşıyorsanız, asla vazgeçmeyin. Önünüze birçok zorluk çıkacaktır. Bu sizi hırslandırsın, asla pes etmeyin. Bir gün amaçlarınız uğruna savaşmanız da gerekecek olursa, bu yolda başınızı öne eğmeyin. Eğer, kendinizden ödün verir ve zaaflarınızı belli ederseniz, karşınızda ilk bulacağınız yine bu zaaflarınız olacaktır.

Hayatım boyunca istediğim birçok şey oldu ve bu uğurda hep daha fazla yol kat etmek için uğraştım. Bazılarında başarılı oldum fakat, başarısızlıklar da yaşadım. Ancak pes etmedim ve yoluma hız kesmeden devam etmeye çalıştım. Hayatıma yön vermek adına kendime bazı şartlar koydum ve bu şartlar doğrultusunda ilerledim. Hayal kırıklıklarım bazen hayallerimden daha büyük olsa da, bu kez yola yürüyerek değil koşarak devam ettim. Anladım ki, eğer yaşadığım hayal kırıklıkları beni güçlendiriyorsa, kazanacağım zaferler yeni bir basamak çıkaracaktı önüme. Öncelikle unutulmaması gereken çok önemli bir şey var: Bir işte başarısızlık yaşayacağınızı düşünüyorsanız, ilk aklınıza gelen şey; bu işte başarılı olanlarında bugüne, sıfırdan başladığıdır. Unutmayın ki, hiç kimse başarısını ilk adımda kazanmamıştır. Mutlaka bir kaç başarısız deneme sonucunda bir yerlere gelinmiştir. Eğer hayat felsefeniz, sizi doğruluktan çıkarmıyorsa, devam edin. Kimin ne dediği ve ne diyeceği hakkında çok fazla düşünmeyin.

En önemlisi de doğru ve dürüst olmaktan asla vazgeçmeyin. Bir gün mutlaka başaracağınıza inanın. Benim başarı anlayışım ve beni birçok konuda başarıya ulaştıran özgür fikirlerim, umarım benim gibi birçok kişiye de fayda sağlar.
( Başarı Adına Özgür Fikirlerim... başlıklı yazı Gülden.O.Çvs tarafından 21.12.2011 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.