Kayseri Özel Mustafa Yelkenoğlu Liseleri, "Sanat Akşamları" etkinlikleri çerçevesinde öğrencilerini şair ve yazarlarla buluşturarak eşsiz bir şiir dinletisi gerçekleştirdi.

Okulun bünyesinde bulunan Sefure Boydak Kültür Merkezinde yapılan şiir dinletisinde kürsüye sırasıyla şairler Ali Özkanlı, Bülent Gündoğan, Deniz Şimşek, Emel Demirezen, Hüseyin Say, Muhsin İlyas Subaşı ve Seyit Burhanettin Akbaş gelerek sevilen şiirleriyle öğrencilere doyumsuz bir dinleti sundu.

İki saat süreyle devam eden Sanat Akşamları Şiir Dinletisini takip eden yaklaşık 400 öğrenci ise şiir tadında unutulmaz anlar yaşadı. Etkinliğin ardından şairlere teşekkür plaketi takdim eden Özel Yelkenoğlu Liseleri Müdürü Halil Yıldız kürsüye gelerek bir konuşma yaptı.

Okul Müdürü Yıldız, "Sanat Akşamları etkinlikleri münasebetiyle Kayseri’mizin bağrından çıkan veya hayatını burada devam ettiren şair ve yazarlarımızı misafir etmek bizler için büyük bir gururdur, öğrencilerimiz şair ve yazarlarımızı yakından tanıdıkça şiiri ve edebiyatı daha çok seveceklerdir, okul olarak sanatsal etkinliklerimize hız vererek devam edeceğiz.” dedi.
( Özel Yelkenoğlu Anadolu Ve Fen Lisesi Kayserili Şairleri Ağırladı... başlıklı yazı Ali ÖZKANLI tarafından 13.04.2012 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.