Kutay; “Rockefeller neredeyse ömrünü ve servetini dünya nüfusunun azaltılmasına, insanların kısırlaştırılmasına ve bu anlamda kurtulan laboratuvarlara adadı. Siyahi ırkı azaltmak ve ari ırk için yüz milyon dolarlar harcadı. Rockefeller ‘Yeryüzünde yaşayan insan sayısı çok fazla. Dünya bunu kaldıramaz. Mevcut nüfus dünya için büyük tehdittir,” diyordu.”


Kutay az bir mola ver, ben birer çay kapıp geleyim. Sen de biraz nefes al…” diyerek çay ocağına doğru yollandı. Az sonra elinde çaylarla dönüp geri geldi ve çayları dağıtıverdi.


Kutay; “Rockefeller kurduğu biyoteknoloji şirketlerinden Epicyte ve Svalbasd’da genetiği değiştirilmiş sperm öldürücü mısır ürettiler. Sadece değiştirilen mısır mı? Soya, buğday, pirinç ve nerdeyse tüm temel gıdaların genleriyle oynandı. Hayır, binlerce tohum ve binlerce virüs ürettiler. Meksika, Filipinler ve Nikaragua’da 15 ile 45 yaşlarındaki milyonlarca kadın üzerinde ‘tetanoz aşısı’ adıyla deneyler yaptılar. Erkekler de tetanoz olabilirdi ama onlara yapılmadı. Yapılan aşıyla kadınların hamile kalmaları önlendi.” Çayından bir yudum aldı ve kaldığı yerden devam etti.


“Ayrıca Türkiye’de sayısız operasyonlara imza attı, Kürt Devlet Projesini hayata geçirmek için PKK’yı kurdu. İsrail Rockefeller ailesinin mali desteği ile kuruldu ve Rockefeller sayesinde ayakta kalıyor. Hatta Sovyetler birliğini de bu manyak dağıttı. Fetö’nün PKK ile işbirliğini Rockefeller sağladı. Hatta dünya çapındaki büyük çaplı mafya ve kaçakçılık olayları Rockefeller ailesi eliyle yürür. ”


Yavuz; “ Desene adamlar şeytanın görevini üstlenmişler…”


Araya Korkut girdi.


“Dünyada P4 seviyesinde bilinen 32 adet biyolojik savaş laboratuvarı var.  Bunların en büyük ve önemlileri de ABD’dedir. ABD, tüm iddiaları yalanlasa da biyolojik silah olarak veba, kolera ve şarbon kullandı. Yine ABD, Fransa Point Saint’de LSD (Liserjik Asit Dietilamid)’i insanlar üzerinde denedi. ABD ticaret bakanı şimdiden, korona virüsü sayesinde ABD’nin kaybettiği istihdamı geri kazanabileceğini söylüyor. Çin kriz yönetiminde çuvallamış olabilir. Güney Doğu Asya’daki dinamik ekonomilerin budanması şimdiden başladı. Üretimi durduran ve bölgeyi terk eden dünya markaları artıyor.”


Kutay; “Korkut doğru söylüyor. Bu konuda dünya nüfusunu kısırlaştırma yöntemiyle azaltma çalışmalarının anlatıldığı William Engdahl’ın ‘Ölüm Tohumları’ adlı kitabını tüm Türk insanı okumalı. Diyeceksiniz ki bunun konumuzla ne alakası var? Yine aynı yazarın ‘Sahte Domuz Gribi ve Gıdalar’ adlı kitabı okunması için tavsiyelerim arasındadır. “


Korkut; “Yine bu konuda Kadir Mısıroğlu’nun da yıllar önce yazdığı ‘Filistin Dramının Düşündürdükleri” adlı kitabının 162. sayfasında “Amerika; gerek Çin’in, gerekse Hindistan’ın nüfusunu yakın bir gelecekte ‘mikrop harbi’yle azaltma peşindedir. Çin’i bir milyarın, Hindistan’ı beş yüz milyonun altına indirilecek tedbir ‘şarbon mikrobu’ hadisesinde sabit olduğu üzere mikrop üretimiyle gerçekleşecektir,” diye yazmıştı.”


Korkut sözlerine kaldığı yerden devam etti. “Yine aynı kitapta ‘Amerika’nın Afganistan’a yerleşmek hususundaki kararlılığının deruni sebeplerini kavrayabilmek için Çin ve onunla birlikte Hindistan’ın vaat ettiği geleceğe dikkat etmek gerekir,” diye yazıyordu.


Sizce de 10 dolarlık bir virüsle, Çin’den iki trilyon dolar kaybetmesine yetmez mi? Binlerce insanın ölmesine, kısırlaştırılmasına ve çoğalmasını önlemez mi?

...

Devamı var

Ant. - 030220

 

 

 

 

( Akdenizdeki Kavga - 29 başlıklı yazı Kocamanoğlu tarafından 6.02.2020 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.