"DİNDEN DÖNERSENİZ" 

DİNDEN imandan gelir aklıma yahudi ve hristiyanlara geçmişte ev sahipliği yapan devletimiz, şimdi de çok sayıda mülteci ve muhacir ile yaşıyoruz.
Mülteciler konusunda insanlık ne yaptın bugün Müslümanların tam olarak İslamı anladım sanmamızdan kaynaklı olabilir. Müslüman Müslümanı VAV gibi kucaklayıp saracak anne karnında bebek gibi sırlarını.. Elif 'in hikayesinde dimdik duracak kâfir bunu gerçekleştiremez. Ahirete inanmayan adalet sağlayamaz. 
Bizim evimize gelen misafirlerimizi Müslüman kardeşlerimizin tekrar geri dönmelerinin faydası ve zararlarıda vardır ki gerçek bilgiden doğar doğmaz. Nükleer güçtür Osmanlı Devleti kıyasla şimdi İslâm dinimizi öğreniyorum Kuran'a sahip çık Türkiye siyasi, coğrafi ve stratejik olarak ne güzel adımlar atıyor musun Kuran'ı Kerim'i Koruma Yasası ile kıyamete kadar koruyacak farkında değil misiniz acaba... 
İnsanların arasını düzeltmek Müslümanlarının görevleridir. Fitne fesat anladım. Artık biraz geri duralım mı acabaa hanımefendi. Bizler yardımsever iyilik seviyorum Ensarız Müslümanların sıkıntıları hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah ölüm hepimizin her zaman yanındayız. Nasıl bir belediye hizmeti bu anlayamıyorum? 
ADALET MÜLKÜN TEMELİNDE KALMAMALI.. İzm'lerin hiç biri gerçek olmaz saadet getirmez çiçek çalmayı. 
İslamın sosyal adaleti temin eden yönü var izleyin! 
Hey insanlık! mülteci sınavına hazırlanıyorum sen ne yapıyorsun. Sığınmacı dolu gemiler batıp çıkıyor vuruyor kıyıya çocuklar için uyku vakti geldi. İçindekilere de ekleyelim lütfen destek olunuz. Karma karışık bir durum varr. 

Bakınız âyeti kerime her türlü uyar mı acabaa hanımefendi.. 

“Ey iman edenler, içinizden kim dininden dönerse, duysun: Allah onların yerine, kendisinin sevdiği, onların da kendisini seveceği, mü’minlere karşı boyunları aşağıda, kafirlere karşı başları yukarıda, Allah yolunda savaşan, dil uzatanın kınamasından korkmayan bir kavim getirir …” Göç hareketi yanlış anlama lütfen destek olun bizlere merhamet etsin inşallah. 
Erken tanı ve tedavi yöntemleri ile ilgili devletimiz var izleyiniz SMS DMD.. 
Ümmeti Muhammediz. Yalan mı söylüyorum islamda çocuk hakları saklıdır. 
Fabrika ayarlarına gir bak kalp pili çalışıyor mu diye sordum. His yok acı yok put mu kesildim. 
Parça parça olmuş bir milletin hayat damarlarından biri kopmuş demektir. 
Termik santralinin faydaları olduğu kadar zararlarıda vardır belki de sen bilirsin tabi canım ineklerde. 
Siyasi ve stratejik olarak ne zaman istersen o zaman gelmez mi bilmem ama obezite kedicikler var ya patlayana kadar yer yakan var mı acabaa hanımefendi.. 

Ayarımı bozan her türlü virüse karşı taraf da İLMİHÂL olsun inşallah. 
Erken tanı ve tedavi yöntemleri ile ilgili devletimiz var izleyin kaçırmayın derim. 
Sevgi Ekelim Gül Koksun Dünyaya... 










  
( Dinden Dönerseniz başlıklı yazı Lütfiye tarafından 10/7/2023 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.