Sosyal medya üzerinden iletişime geçerek, gösteri, yürüyüş vb yaparak vahşete dur demek yetmez ki güçlü olmak zorundayız elif gibi dik durmalıyız, öldürmek, katletmek, yok etmek için değil, tarafgirlik olursa ortada cahil zümre kalmaz.
Parça parça olmuş bir milletin hayat damarlarından biri kopmuş demektir. Devletine sahip çıkan Kuran'a sahip çık.
Çanakkale gibi Filistin.. Bizi de bölmek yemek yutmak için taa nerelerden gelmişlerdi, ABD ve Avrupa şimdi nerelerde geziyorsun çöle çevirir kaçarım. 
Tarafsızlık münafıklık alametidir. Tarafsız kalan aldanır bertaraf olur. Fikri olan daima Hak'tan ve haklıdan yanadır. 
Bir sabah bombalar ile uyanmamak için güçlü olmalıyız.
Bizim din dilimiz Arapça derdi ve önemini anlatırdı Hocam. Allah şifasını versin inşallah. Dualarım sizinle Hocam. İslam tüm evrenin dinidir.
Araplardan bize ne demek ırkçılık yapmayın. Dünyanın hangi ülkesinde ki çocuklar ölse bile onlara karşı insani vazifelerimizi yerine getirmeye hazırdır. Hele bir de alışılmışın dışında Afrika ve Asya'daki fakirler ile buluşması kurbanların ayrı bir maneviyat taşır hislerde. Gidemediğim görmediğim yerlerde. Allah kötülere fırsat vermesin inşallah. 
Erken tanı ve tedavi yöntemleri ile ilgili devletimiz var izleyiniz ve Mekke Fethedilmedi daha yeni uyandım. 
Müslüman bir birleşirse kıyamete kadar koruyacak farkında değil misiniz? Kuran ve Sünnete göre hareket eden insanlar var mı acabaa.. Müslüman Müslümanı VAV gibi kucaklayıp saracak anne karnında bebek gibi sırlarını. 
Müslüman kendini korur, güçlü olursa mazlumuda korur, Türkiye örnek değil mi? 
Allah'a isyan olan her yerde kötülük var. Kul hesap yapar, Allah dilerse o hesabı bozar, başka hesablara sebebi yapar. 

Hz Peygamber efendimiz Mekke'yi fetheden yürüyüşe başladığında on bin Müslüman ile kan dökülmesin diye ne gerekiyorsa yaptı. Ve o günler tekrar denemek için vazgeçmeden deneyeceksiniz gelsin inşallah. Kimseyi öldürmedi, asmadı, yakmadı ve kimseyi İslâma zorlamadı Kudüs Fethet Bizi.. Sos.. 

( Sos başlıklı yazı Lütfiye tarafından 10/21/2023 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.