Elbette hata yaparız, Kul değil miyiz? Hatamdan dolayı Allah'tan samimiysen af diler, bir daha kendi nefsim den önce vatan için kalan sağlık personellerimizde çok kıymetliydi halkın gözünde. 

Değişim loading.. 

Giden doktorlar ne diyor bu duruma göre bakarız mı acabaa..İnsanlık hali olabilir mi ölüyorken çocuklar için uyku vakti geldi.

Özel sektörde çalışırken, biri istifa etmeye karar verdiyse yazıya dökülmüşse herşey kimseye kal denmez biri gider biri gelir misali.

Doktor ne için gittin anlamadım ki rahat edersiniz diye düşünenlere..

Türkiyem'in gücünü görüyorum nedenini okuma yazma bilmeyen bir gariban gibi anlıyorum seni sabırla bekliyorum dönmek istiyorum ama olmuyor nefisleri durdurup çeki düzen verip fabrika ayarlarına döndürecek insanlığı İslâm ı yetim bırakan sensin o kardeşim benim çocuğum varda ben mi yanlış anladım. 

Artık biraz geri duralım mı acabaa hanımefendi. Bizler yardımsever iyilik seviyorum Ensarız Müslümanların sıkıntıları hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah ölüm hepimizin her zaman yanında olacağım diyor ki. 
Olumsuz düşünceler kemirmiştir beyin illerini. Allah kötülere fırsat vermesin inşallah canım benim. 
Devlet bu konuda çok haklı bir isyan etme beni yeriyon. 

Doğru yolu gösterir misin doktor dedi ki ben seni ararım birazdan eve geçerim eee kapı açık olsun inşallah gir içeri.. 
Dön gel sev artık. 

İnsanların arasını düzeltmek Müslümanlarının görevleridir. Fitne fesat anladım. 
Parça parça olmuş bir milletin hayat damarlarından biri kopmuş demektir. Lütfen seferler arttırılsın geri dönüş başlasın artık. 

Dualarım seninle şu yüreğime söz veriyorum sana içimde bir mahşer sıkıntısı var. 

Dön gel vatandaş seni bekliyor.. 

Sevgiler selamlar Elbistan'dan 


( Değişim Loading başlıklı yazı Lütfiye tarafından 10/22/2023 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.