Tema
Üye Ol Giriş Yap
Şiir Deneme Hikaye Makale Serbest Kürsü Sesli Şiirler Yazarlar Forum Sohbet 1 Online Üyeler
(0 oy)

Bizi Duyar Duymaz




Yoğun bakım hastasının oksijeni yüksek ihtimalle öyle olur zaten. 
Risale Nur hanım efendi güzel bir örnek vermiş. Diyor ki; Allah sabredenlerle beraberdir. Uyuyan birini düşünün ve yanında konuşan insanları. Uykuda olan elbette çevresinde konuşanları duyuyor ancak başka bir alemin rüyalar aleminin içinde olduğu için anlamlandıramıyor ya da kendince rüyalar alemindeki dilde sözde anlıyor. Ya bir sivrisinek ısırığı uykudan nasıl da uyandırıverir. 

Acaba bilim insanları bununla ilgili bir deney yaptı mı merak ettim şimdi. Deney sonuçlarına göre fıkıh ne diyor karşılaştırma olmaz ise olmaz o sonuç çöpe at kendini. 
Ya vücudumuzda bilmem kaç tane kıl tüy var ki hücreler var yüzüme krem sürdüğümde hüpp diye içine çeken tamam bu gözle görünebilir birşey kabul ettik. Peki gözle görünmeyen sesi hücreler kıl tüy algılayıp tutmaz mı? 
Lütuf kinden den gelir cevap kindendir. 

Minicik bir sivrisinek ısırığından utanan insan, Kuran'a da açıklanır.. 

Lütfen yoğun bakım hastasının yanında Kuran'a sahip çık okuyun lütfen destek olun bizlere merhamet etsin inşallah. 

Sitede Önceki / Sonraki
Yazarın Önceki / Sonraki
Oylama
0 (0 oy)
  • Yorumlar 0
  • Yorum Yaz
  • Tebrikler
  • Beğenenler
  • Popüler Yazıları
Yükleniyor...

Yorum yazmak için giriş yapın.

edebiyatevi.com

Bizi Duyar Duymaz

Lütfiye Lütfiye