"Seni unuttum" demek geceleri kıskanan gündüzlerin iftirasıdır. Parıldayan Ay, kararan bulutlar şahittir ki bu sevdama şimsekler çaksa da  beynimde aydınlanmıyor hiçbir akşam. 
Gözlerim hasretle beklerken seni; sigaram yanarken söndürüldüm bitirdiler bendeki beni.
Hicranından kaç matem erittim de sensizliğin sabahına hiç kavuşamadığım haldeyim. Varoluştan yokoluşa doğru bir ölü düzlükler nehrinin içinde boğulmakta ve çırpındıkça yardım eli olarak bana bıraktığın cehenneme sarılmaktayım. Ne acı bir durumdur sevdiğim; insanın celladından yardım dilenmesi.

Akarken gözümdeki yaşlar merhem niyetime yaralarıma; tuzlu bir acının sancılarından hasretinden hasret doğurmaktayım.
Ey karanlığı örtü diye yaratan ya Rabbim! Üzerimden bir örtü kalkmış yapayalnız üşüyor bu yüreğim. 
Hüznüme şahit olan gökteki bulutların ağlamasıyla arz-ı küreye dökülen yağmurların altında ıslatıyorum gözyaşlarımı.

Bu nasıl bir girdaptır.
Kırılıyorum teker teker en güvendiğim yerlerden; burası ölüler diyarıdır yalnızlıktan biçilmiş kaftan giymiş bu beden.

Yıldızlar gibi kalabalıktan yalnızlık yaşayan garip bir tiyatronun en dramatize sahnelerinin perde arkası görüntüleri gibi hiç birşey dışarıdan göründüğü gibi gerçeği yansıtmıyor.

Alarmı kurulmuş bir çalar saat gibi vakti gelince senle olan anılarım; hasretinden iltihap tutmuş kan çanağı gözlerimden yaşlar oluk oluk akıyor; sanki kalbinden hançer yemiş özgürlük savaşçısı gibi..

Ölüm ile yaşamak arasında bir bilinmezliğin arafında zuhur ederken can çekişlerim; bağrı yanıklar dünyasında derin serzenişlerin temaşa-yı aleminde ol şule yangınlardayım.

Sevdama hilaf olan muhtelif anılarımın tahayyür bahrına dalarken gözlerim; Bir tezahürat-ı nedamet  içinde kavrulur mucib-i ibret kalp atışlarım.

Anlamayacağın bir dilden anlattıklarım kadar derindir bu yazdıklarım; Bir meçhuller okyanusunun ortasında yelkensiz bir kayıktayım.
Biletini kaybetmişlerin dımdızlak ortada kalışı gibi çaresiz, yapayalnız ve derin sessizlik içinde imdadıma usuuul usul, avaaal avaal bakmaktayım.

-Roni T.
( Can Çekişlerim başlıklı yazı Öyle_Gerekti tarafından 7.12.2023 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.