Yaşı ilerlemiş olmasına rağmen "evleneceğim" diyerek tutturmaz  mı  Rasim amca? Çocukları evli barklıdır tabi;
"Baba gel bizde kal!"derler
" Kalmam."
"Huzur evine yerleştirelim."derler
" Orada patlarım ben,gitmem."
"Bakıcı tutalım."
" Evimde yabancı birisini asla istemem."
Sadece tek derdi vardır,evlenmek.
"Baba dolandırırlar seni hergün haberlerde çıkıyor  evlilik vaadiyle dolandırılan mağdurlar;senden ev ister,araba ister,para ister sonra da sırra kadem basar,bu yaşta evlilik senin neyine?"diyerek kızar oğulları.

Yetmiş sekiz yaşındaki Rasim amca söz dinler mi hiç? "Evleneceğim sadece bir şey için." Nuh der peygamber demez,gelinleri de duyar bu sözü kıs kıs gülüp utanırlar."
- Baba,sende utanma arlanma yok mu,der oğulları,bari gelinlerinin ve torunlarının yanında söyleme böyle çirkin sözleri.
- Sadece bir şey için evleneceğim oğlum,bunun neresi çirkin- ayıp?
-Allah Allah,baba sen kendinde misin;şeker,tansiyon,kalp,kolesterol hepsi var sende,evliliği düşüneceğini sağlığını düşün biraz.
- Ben sağlığımı düşündüğüm için evlenmek istiyorum oğlum.Bazen ilaçlarımı almayı unutuyorum bana  ilaçlarımı  hatırlatsın,sırtıma krem sürüp ovalasın hepsi bu.
- Senin 'bir şey için' dediğin bu muydu baba?
-Evet oğlum,ilaçlarım için sadece.
( Bir Şey İçin başlıklı yazı berberce tarafından 5.03.2024 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.