Gülüşü İnsanı İpten Alan Kadın



Gülüşü insanı ipten alan kadın;

Yılın en bereketli ve en anlamlı ayını bitirmek üzere olduğumuz şu günlerden hürmet ve saygılarımla merhaba..

Umarım sağlık ve afiyettesinizdir. Bu mektubumu bir teşekkür, bir gönül alma ve bu özel günün anısına sunulmuş şirin bir hediye olarak düşünebilirsiniz.

Bu dünyaya misafir olarak gelen her kız çocuğuna annelik nasip olmayabiliyor yada her çocuk sahibi kadın annelik tanımını layıkıyla yerine getiremiyor ama Rabbim size böyle cevahir bir makam kurmuş.

Eserinizle tanışalı bir yıla yaklaştı. Ben evladınızla karşılaştığım o ilk günlerden beri nasıl bir kumaş topundan ayrılıp titizlikle biçilildiğini tahayyül edebiliyordum. Diyordum ki; daha o annenin karnıydayken, nasıl musikili bir yüreğe yoldaşlık etmiş ve ne hoş izler almış ruhuna ki bu kadar zarif ve su damlası gibi masumane bir insana dönüşmüş.

İnsanın kapılıp gittiği zihnine, inci beyazı narin ellerine, bir kuş cennetini andıran yüreğine dokuduğunuz her nakış için sonsuz teşekkürlerimi lütfen kabul edin. Anneliğiniz merak etmeyin yavrunuzun bir KutupYıldızı gibi ahlâk ve tabiatıyla sizi her an onurlandırıyor...

Karadenizin çay kokulu tertemiz serin yaylaları gibi kır çiçekleri gibi kokan ellerinizden öperim.

Saygı ve sevgilerimle..

Allah'a emanet olun...

9. 05. 2021






( Gülüşü İnsanı İpten Alan Kadın başlıklı yazı mavi-yildirim tarafından 23.07.2024 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.
 

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu