15  yıldır  edeple edebiyat parolasıyla buraya emek veriyoruz. Vermeye de devam edeceğiz. Niceler geldi geçti, ahirete intikal edenler oldu ( Allah rahmet eylesin), gelenler gidenler oldu bizde parola değişmedi ve değişmeyecek. EDEPLE EDEBİYAT.

Tatilde olmam nedeniyle son bir aydır internet probleminden kaynaklı siteye giremiyorum. Telefondan fazlasıyla zor oluyor buna da zaman bulamıyorum.

Bugün Sami Biberoğulları hocamın yazısını okuyunca bu yazıyı yazma gereği duydum.

Adem Efiloğlu  raiting için bu siteyi kurmadı. Yaklaşık 10 yıl evvel edebiyat dışı durumlardan dolayı sitemizden 200  şairi ve yazarı siteden çıkardı. Yine gerekirse yine yaparım.

Sitede kimin görevli olduğu site künyesinde açıkça belirtilmiştir. Site de herkesin çalınmamış, çırpılmamış, aşırtılmamış yazılar yazması site kurallarına uygunluğu nispetinde mümkündür.

Site görevli olan Sami Biberoğulları, Mehmet Fikret Ünalan, Demir Mutlugil ve site imla polisi  dışında diğer arkadaşlarımızın yapmasını istediğimiz şey kendi şiir ve yazılarını paylaşmaları ve beğendikleri yazılara yorumlar yapmalarıdır. 

Elbette  zaman zaman içeriği olumsuz yazılar editörlerimiz görene kadar sitede kalabiliyor. Onlar gördümü zaten gereği yapılıyor. Fakat o zamana kadar bazı arkadaşlarımız olmaması gereken şeylere girişebiliyor.

Sitede olumsuz gördüğünüz yazıları veya yorumları linkiyle beraber site iletişiminden veya editörlerimize iletebilirsiniz.

Eğer siz sorunu ilettiğinizde sorunu editör görüp (Mesajların okunduğu mesaj panelinde belli olmakta) sorunu çözmemişse o vakit yazmanıza bir şey denmez.

Bundan ayrıca sitemiz vatan, bayrak, millet, devlet ilkelerine iliklerine kadar sadıktır ve sadık kalacaktır. 

Kıymetli yazarlarımız, hep dediğimiz gibi buranın asıl sahipleri sizlersiniz. Yazdıklarınızla, yaptıklarınızla yüceltecek olan da sizlersiniz.

Sitemizin editörleri olumsuz içerikli yazılara, yorumlara site kurallarına göre müdahale etmek hususunda yetkilidir. Lütfen sizlerde onlara destek olunuz. Kötü eleştirinin, tehditvari  yazıların, ahkam kesmelerin kimseye destek olmayacağını, bilakis olumsuz etki yapacağını biliniz. 

Adem Efiloğlu
Site İmtiyaz Sahibi


( Edebiyat Evi Ailemize başlıklı yazı AdemEFİLOĞLU tarafından 24.07.2024 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.
 

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu