Hikayelerin içinde kaybolmadan yol almak mümkün müydü? 

..

Bir adam, kalabalıklar içinden yalnızlığına doğru yürüyor. Arada bir arkasına bakıyor peşinden gelen var mı diye.. Kalbinden geçen kimselerden bir tanesini görse gitmekten vazgeçecek, onunla birlikte geri dönecek. Sadece bir tanesiyle yolunun üzerinde karşılaşsa ona gülümseyecek, sessizliğine veda edecek!

.. ve bir kadın, yürüyor gözleri yolun çizgisini takip ederek çiçeklerden habersiz, rüzgarı hissetmeden.. Uzaklara gitmeyi istediği o gün heybesine koyduğu kaçmak fikrinden başka her şeye küserek. Artık hatırası bile kalmamış olan nisana, eylüle, yağmura ve hayale bir veda cümlesini çok görerek. Yürüyor gözleri yolun çizgisini takip ederken bomboş bir hisle.. 

 ……………. 

( Gitme başlıklı yazı eylül_mavi tarafından 4.08.2024 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.
 

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu