"Rüyada ünlü şarkıcı görmek, rüya sahibinin hayatında çok büyük başarılar elde edeceğine rivayet edilir. Kişinin eğitim hayatında çok büyük yollar kat edeceğine, sorunlarını akıl yoluyla çözeceğine hikmet edilmiştir.

Rüyada ünlü şarkıcı görmenin manası, sıkıntıların ayyuka çıktığı dönemlerin biteceğine, normal bir yaşama geçileceğine rivayet edilmiştir. Yorumcuların bir kısmı bu rüyayı gören kişinin yaşamında çok olumlu işler olacağına işarette bulunurlar."
Çok sık rüya görmem fakat gördüğüm rüyalar da genellikle bir kaç gün içerisinde çıkar.Saat gecenin kaçı olursa olsun,gördüğüm rüyanın tabirine hemen google amcadan bakarım.

Rüyamda ünlü bir şarkıcıyı görüp bu yorumları okuduğumda sevinmiştim ancak bir cümleyi gözden kaçırmışım:"sorunlarla karşılaşmak anlamına gelebileceğini  ifade eder."
Öyle bir sorunla karşılaştım ki yataklara düştüm,iki gün kendime gelemedim.
( Rüya başlıklı yazı berberce tarafından 14.10.2024 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.
 

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu