Evet bu yazıyı yazmakta beni yakından tanıyan birçok arkadaşım ne kadar zorlandığımı tahmin etmiştir.

Bugüne kadar kendi adıma söz verip yapmış olduğum hiçbir faaliyeti yarım ya da eksik bırakmadım tam olarak tamamladım.

Önceki çalışmalarımızda da sponsorumuz vasıtasıyla yarışmalar ve deprem bölgesine ayakkabılar gönderdik.

Ve yine sponsorumuz vasıtasıyla gerçekten örnek teşkil edecek bir yarışma yaptığımıza inanarak  imza attık. Birçok belediyenin bile vermediği derecede güzel bir ödül portföyü belirledik ve yarışmayı adil bir biçimde yürütmek için de güzel bir jüri üyesi seçtik. Her şey güzel bir şekilde ilerledi, güzel bir seçim oldu.

Geldiğimiz nokta  mahcubiyetimin zirveye çıktığı nokta oldu. Öteden beri sponsor firmayla süregelen görüşmelerimizde sürekli bir öteleme söz konusu oldu ve en nihayet bugün itibarıyla da sponsor firmanın bu edimlerini bu tarih itibarıyla hala yerine getirmediğini sizlere de iletmek isterim. 

Neye üzüleceğime inanın ben de şaşırmış bulunmaktayım.
Belki de insanlar bu kazanmış olduğu ödüller nedeniyle bir takım alışverişler yaptılar,  borçlandılar. :(

Bir taraftan o kadar jüri üyemizin emeği heba oldu gitti, 2 bine yakın şiiri okumak ve incelemek zorunda kaldılar.
Bir taraftan kendi adıma olanları hadi hiçe saydım, o kadar emek sarf ettim, oraya yaptırmış olduğum panele ekstra ödediğim parayı falan geçtim önemli değil.

Amma velakin bu noktada canımın aşırı sıkkın olduğunuzu bilmenizi isterim. Kelimeleri bile itinayla  seçiyorum. Çünkü bu sözü edebiyatevi.com adına her ne kadar sponsor destekli olsa da ben verdim. Böyle bir olaya böyle bir şeyin yaşanmasına ben sebep oldum, bu mahcubiyette benimdir ama hayat hala insana bir şeyler  öğretiyor öğretmeye de devam ediyor. Başkasının ipiyle kuyuya inilmeyeceği* gerçeğini bir kez daha görmüş bulunmaktayım.

Çok üzgünüm, çok mahcubum,  birkaç gündür yazı bile yazamıyorum bundan dolayı.

İçinizden çok sözler geçecektir tahmin ediyorum.

Netice olarak sponsor firma MCU KURUMSAL FİNANSMAN şu ana kadar  üzerine düşen görevleri yerine getirmemesinden dolayı yarışma ödüllerini veremeyeceğiz. mahcubiyetimden dolayı şahsım ve www.edebiyatevi.com adına herkesten özür diliyorum.

 Adem Efiloğlu
Site İmtiyaz Sahibi
( Özür Ve Açıklama başlıklı yazı AdemEFİLOĞLU tarafından 25.10.2024 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.
 

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu