tamamen yatmıştı.

Zehra’nın gözüne bir türlü uyku girmedi.nasılsa nedense uyku tutmamıştı.Sağa döndü olmadı, soluna döndü olmadı…aslında hiç yadırgamazdı.
Her yerde kalırdı ama nedense o gece ne hikmetse uykusu bir türlü gelmemişti.

Sanki zehranın içine bir evham düşmüş gibi buradan kalk başka yere git dercesine hislere kapılıyordu.Belkide onu kuruyucu melekleri çağırıyordu.

Her zamann devamlı Zehra birinci hissine inanır ve onun dediğini yapardı..En iyisi ben başka yerde yatayım, belki orada rahat ederim ..diye düşündü…

Ayşe de uyumadan hemen acele davranmalıyım.Ayşe uyursa onu rahatsız etmeyim.Yarın okulda yazılınmız var erken uyanmalı ve erken kalkmalıyız.

dediği gibi ayşe’yi uyumadan bir an önce çağırmaya gitti ve "seninle yer değişelim bari
ben im gözümü bir türlü uyku tutmadı"..belki …"pencerenin yanında olduğum için şiimşekten’mi acaba nedense bir türlü rahat edemedim kusura bakma senide rahatsız ettim" ..dedi..

Ayşe" olurmu Zehracım ne rahatsızlığı hay hay" dedi..ikisi gece yarısında yer değişmişlerdi.Artık zehra rahat edebilirdi.Tek rahat edemeyen Ayşe’nin kardeşi Ramizdi.

Sanki pusuya yatmış bir kurt gibi sinleenmiş onların derin uykuya dalmalarını bekliyordu..Duymamıştı bile kardeşi ile Zehra’nın yer değiştiklerinden haberi yoktu…zaten önemli olan buydu…yoksa zehranın vay başına geleceklere...

Zehra Ayşeye iyi geceler diledi .Herkez kendi yatağında yatıyordu..Akıllarında ve kalplarinde hiç bir kötülük yoktu..Her ikiside yarınki okuldaki yazılının geleceği zamanı iple çekiyorlardı...Artık yavaş yavaş her ikiside tatlı bir uykuya dalmışlardı...

Etrafları güzel dostlukları çekemeyen Ramiz ve arkadaşı sinsi şeytan’la sarılmıştı haberleri yoktu..nereden olsundu’ki her kezi dost biliyorlardı..
Ramizden hiç bir şey beklemiyorlardı...

Ramize göre artık işe başlamanın zamanı gelmiş ,bir an öznce bitiirmeliydi bu işi...
Yattığı tilki uykusundan kalkmış..Avına hazırlanan bir avcı gibi hazırlık içindeydi..
Ramiz’in aklı fikri Zehra’yı elde etme çabası içindeydi.

Ayşe ve Zehra günün yorgunluğu ile artık tamamen tatlı uykularına dalmışlardı..hangi rüya ve yerlerdeydi onu ancak Allah bilirdi..

Ayşenin kardeşi elini yastığının altına attı ,koyduğu bayıltıcı ilaç duruyormu diye eli ile hissetti yerindeydi.ona göre artık fazla zaman kaybetmek gerksizdi.işe başlamanın zamanı gelmişti.Tek yanıldığı bir şey vardı onu şeytan sevgili dostu Ramiz’e söylemiyordu...

Kız kardeşi ile Zehra yer değişmişti..Söylese olmazdı çünkü şeytan şeytanlığını yapması lazımdı..yoksa anlamı kalırmıydı...?

Devamı 9 .bölümde devam edecek....
( Şeytanca Plan..(8) başlıklı yazı M.Ali Ünsal tarafından 11.05.2011 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.