Rami’ze göre artık fazla zaman kaybetmek gerksizdi.işe başlamanın zamanı gelmişti.Tek yanıldığı bir şey vardı onu şeytan sevgili dostu Ramiz’e söylemiyordu.

Ramiz kendi odasından ayak uçlarına basarak Zehra ve Ayşenin bulunduğu odanın kapısına kadar geldi..



.İçerde olup bitenleri incelemekti amacı...Kulak verdi içerde hiç ses seda yoktu..Ramizinde aradığı zaten buydu.Uyusalar’da ben’de işime baksam diye düşünüyordu..
inceledi kimselerde çıt yoktu..



Ayşe ile Zehra yer değişmişti..Söylese olmazdı çünkü şeytan şeytanlığını yapması lazımdı..yoksa şeytanın şeytanlığının anlamı kalırmıydı.

.Ayşenin kardeşi elini yastığının altına attı ,koyduğu bayıltıcı ilaç duruyormu diye eli ile hissetti yerindeydi

Artık dünyalar onun olmuştu...istedii şeye kavuşma arzusu benliğini sarmıştı..Kranlık ta bir yere çarpmamak için çok dikkatli yürüyordu.Odasına geri döndü.



.Önceden hazırladığı bayıltıcı ilaçtan ayarlamış olduğu mendile döktü..Avuçunun içine aldıtam ortalı bir şekilde tutuyordu.Aklına kesin koymuştu..
zehrayı elde etme planlarını tatbik etme zamanı geldi geçiyordu...içinden hemen başlamalıyım dedi..



Yine ayak uçlarına basarak tan zehranın ve ayşenin bulunduğu odaya doğru yürüdü..yavaşça kapıyı açtı..içerden kilitlememişlerdi...nede olsa evi güvenli sayıyorlardı..ne yazıkki yanılıyorlardı.



.Şeytan’la arkadaş olan Ramiz’in düşmanlık edeceği kimsenin aklına gelmezdi..düşmanı uzaklarda aramaya gerek yoktu...hemen yanı başlarındaydı.



dostu Ramiz’i devamlı kışkırtıyor,kötü şeyleri hoş gösteriyordu..Elindeki ilaçla zehranın odasına girdi.önceden bildiği pencere ,cam kenarındaki kanepeye doğru yöneldi..kardeşi ile yer değiştiğinin haberi yoktu.



.oda karanlığında zehra olarak bildiği kardeşinin yattığı yere geldi...yatan kişi tatlı uykusunda kim bilir nerelerdeydi...Kardeşinin üzzerine bir gulyabani gibi çökeceğini nereden bilebilirdi.?

..Ramiz şimdi zehra olarak bildiği kardeşinin yanı başındaydı.

.Önce zehraya dokunmak istedi ya uyanırsa ya fark ederse diye vaz geçti.ipek gibi yüzüne bir kez dokunmak istiyordu...düşündü vaz geçti.çünkü ne olur ne olmazdı tedbirli olmalıydı..

Oda çok karanlık olduğu için yatan kişi pek seçilmiyordu..havada yağmurlu olduğu için çok karanlıktı..

Kurt sisli puslu havayı severdi....oda çok karanlıktı göz gözü görmüyordu..
.
yatan kişinin yüzünde’ki yorganı yavaşça kaldırdı..Elindeki bayıltıcı ilaç olan mendii bir kaç dakika koklattı ve "okey dedi işlenm tamam dır..Artık benimdir zehra" dedi..".al sana işte mutluluk "diyordu.



.Kardeşi kendinden geçmişti..zaten uykudaydı bir şeyden haberi yoktu...ilaçta olunca hiç haberi olmayacaktı...belkide kesseler bile ruhu bile duymuyordu... .


...ne kadar acı ne kadar nankörce bir davranıştı..namusu şerefi bir tarafa atmış hayvani duygularn peşinden gidiyordu..

Bilinen bir söz vardı ......
bu dıramanın iyi sonuçlara götürmeyeceğini nede güzel söylüyordu...

Son pişmanlık fayda vermezdii.
..
Devamı 10 .bölümde devam
( Şeytân'ca Plan.(9)... başlıklı yazı M.Ali Ünsal tarafından 12.05.2011 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.