Bu gün Dünya Genç Türk Yazarlar Birliğinin organizasyonu ile yapılan "Karabağ: Türk Dünyasının Ortak Sorunu" konulu konferansın açılış toplantısı yapılmıştır.

Açılış toplantısına Azerbaycan Milletvekili Ganira Paşayeva, sivil toplum örgütlerinin yöneticileri, medya temsilcileri ve başkaları katılımışlar.

Toplantıda Milletvekili Ganira Paşayeva açılış konuşması yapmıştır. Daha sonra Dünya Genç Türk Yazarlar Birliği Başkanı Ekber Goşalı, TC Bakü Büyükelçiliği Kültür Müşaviri Seyit Ahmet Arslan, KKTC Bakü Temsilcisi Sadettin Topukçu, TUSİAB Başkanı Murat Bakır, Türk Cumhuriyetleri ve topluluklarından gelen temsilciler konuşma yaptılar. Konuşmacılar Türk Dünyası Birliği konusunda, Karabağ gerçeklerinin dünya kamuoyuna çatdırılması için yapılan ve yapılması gereçenler hakkında düşüncelerini toplantı katılımcılarına aktarmışlar.

Konferans yarın devam edecektir.

Eldeniz ABBASLI,

Serbest Gazeteci.

( Karabağ Türk Dünyasının Ortak Sorunu Konferansı İşine Başladı başlıklı yazı eldenizabbas tarafından 6.11.2012 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.