TUANNA
Her yağmur damlası bir başka gerçeğin ifadesidir. Bazen topraktan ekmeğini çıkaranın yüzündeki sevinç ve belki de onu evinde bekleyenlerin huzurudur. Bazen bir çiğ tanesidir  yapraklara renk veren, çiçeklerin dilidir belki de yağdıkça üzerlerine anlamlar yükleyen. Bazen bir sevgilidir, sokaklarda sırılsıklam dolaşan. Çocuksu rüyalarında kaybettiği umutlarının masallara adanmış saflığıdır belki de. Bazen yıkanmış dupduru bir bedendir. Arınıp tozlu akşamlardan tertemiz bir toprakta uyumaktır belki de. Gözyaşıdır bazen, ilmek olup boynuna dolanan ve yüreklerde iz bırakan...
Her yağmur damlası bir başka gerçeğin ifadesidir. İnsanın kendine kalışlarıdır bazen. Pencere camının buğusuna yazılmış yalnız bir kaç cümledir belki de. Bazen suskunluğumuzdur. Dinlemek için sesini yüreğimizin kulaklarını ona vermektir belki de. Bazen de sokak lambasıdır, kaldırımlara ışık ışık yağan. Bir aydınlığın görünmeyen kahramanıdır belki de.
Her yağmur damlası bir başka gerçeğin ifadesidir. Bazen unuttuğumuzu zannettiklerimizdir. Aldanışlarımıza yenik düşmüş bir ömrün kayıp izleridir belki de. Korkularımızdır bazen, her damlasına sığındığımız. Ve dindiğinde hayallerden sıyrılıp kendi gerçeğine uyanmaktır belki de.
Her yağmur damlası bir başka gerçeğin ifadesidir. Usul usul yağarken yeryüzüne belki yeniden doğuşların, belki de sonsuzluğun bile bittiği yerdir (?)
Tuanna, cennete düşen ilk yağmur damlasıdır.
( Tuanna başlıklı yazı S.E.G tarafından 10/7/2013 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.