İnsanlar iki tür ise sizce bunlar nedir ? Belki hemen iyi ve kötü belki güzel ve çirkin belkide kadın ve erkek diyeceksiniz .Değil işte , öyle değil . Her şey o kadar sığ değil bu hayatta . Hayat evet hayat , her ne kadar  ben çift kapılı hayat yolunun birincisini çoktan kapatmış olsam da ...
Bu hayatta iki tür insan vardır ve siz kalbi çarpanlar, biz çarpmayanları anlamazsınız ...Nasıl bu kadar umursamaz olursunuz ? Nasıl imrenirsiniz benim soğuk yatağıma  , sıcak güneş teninizi okşarken insan neden ölmek ister ki ? Ben konuşmak için birini ararken  siz daha kendi arkadaşlarınızla , kendi ailenizle  ve hatta kendinizle bile konuşmazsınız!

Yılda iki gün gelirler buraya mezarlığa o da bayramdan bayrama . Gerçi benim gelenim gidenim yoktur zaten ama...Hiç olmamıştı da zaten ne gelenim ne de gidenim  hatta yaşarken bile . Hep gelenim olmadı çünkü ben gidendim  . Kim çağırsa giderdim ama yıllar içerisinde savruldum en başında geldiğim yeri unuttum ve de kayboldum .Ahmet ' in yardıma ihtiyacı var giderdim ,şunun annesi hasta hemen hastaneye , şu evleniyor hemen düğününe ... Aslında güzeldi ilk başlarda ama sonra bir gün  fark ettim . Sordum kendi kendime niye hep ben gidiyorum , niye gelenim yok benim diye . İşte tam o anda  sustum . Sustum öylece kaldım , yoktu cevabı en son kim sadece beni görmek için gelmişti yada sadece beni özlediği için işi düşmeden yanına çağırmıştı ki ? Cevabı kocaman bir hiçti . Hiç . Neden böyleydi ki , insan yardım edenini niye unuturdu ? İşte o zaman geri doğruca geri dönmek istedim , olmadı ben nereden gelmiştim ki . 
Nerede kalmıştık evet , siz kalbi atanlar ister beni dinleyin ister dinlemeyin evet insanlara değer verin gidin yanlarına çağırdıklarında hatta bazen çağırmadıkların da  çünkü gerçek dostlar bazen çat kapı gelendir .Ama  geleniniz olsun , sıkışınca sığınabileceğiniz bir yer , birileri olsun hep giden olmayın geleniniz olsun . Hep para aramayın , hep para istemeyin   yoğun bir iş gününde  bırakın işlerinizi ve güneşe insanlara bakın derin bir nefes alın . Çünkü burada toprağın altında para geçmiyor bunu bilin siz kalbi çarpanlar .
Unutmayın hayat bazen derin bir nefes demektir.
( Siz Kalbi Çarpanlar başlıklı yazı şair peri tarafından 20.02.2014 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.