Hipnoz
Etkileşim, iletişim, sosyal medya çağında birçok kişi kendine yer edinmek derdinde.

Kişisel gelişim uzmanları katıldıkları bir iki ücretli toplantı sayesinde uzmanlık belgesi alıyor ve toplantılarda öğretilenleri kendi takipçilerine aktarmaya  çalışıyor.

Zaman zaman ferahlatıcı diye düşündüğüm çalışmaları ben de takip ettim,  gerçekte  sonuç verip veremediğini merak ettim. Son izlediğim video işin  ehli  olmayan  kişilerin çok yaygınlaştığını gösterdi bana. Kendileri bile bilinçli  değildi belki de.

Kişi uzanmanız gerektiğini söylüyor. Sağ gözünüzün önünde şiddetli bir ışık  ve bu ışık sol yüzünüzün içerisinde geziniyor, sol yüzünüz şeffaflaşıyor.  Daha  sonra sol gözünüzün  önüne aydınlık bir ışık getirmeniz gerektiği  söyleniyor. Diğer tarafta olduğu gibi sağ yüzünüzün içinde ışık geziniyor, şeffaflaşıyor.

Gözleriniz kapalı 21 katlı bir bina  
düşünüyorsunuz. Her  rakam bir kata karşılık geliyor. 21 e kadar sakince sayıyorsunuz.

Bir terasa çıkmış olduğunuzu görüyorsunuz, terasın kenarına gidip  kendinizi boşluğa bırakmanızı isteyecek. Akıp giderken de birtakım sayıları  tekrar ettirecek.

Terasın kenarında kaldım öylece, ben beşinci kattan bile aşağıya balkondan  bakamıyorum.

İsteğimin olmasına bir uçmalık zaman kalmıştı. Nasip olmadı.

İçinde uçmak olmayan bir kişisel gelişim tavsiyesi bulurum belki.



Müjgân Akyüz Dündar

( Hipnoz başlıklı yazı MüjganAKYÜZ tarafından 27.08.2024 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.
 

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu