Gülüşünle Aydınlanan Bu Yolda…


Gülüşünle Aydınlanan Bu Yolda…

 

Ben karanlıklar içinde yaşarken, aydınlık günümü senin gülüşünde bulurum diye sana koştum, çünkü karanlıkta kalmıştım. O gülüşünle yüreğime dokunan sensin. Dokunmasaydın o gülüşünle bir ömür gülmekten uzak bir sefil gibi yaşayacaktım. Seninle tanıştığım o an, hayatımın dönüm noktası oldu. Gözlerindeki parıltı, içimdeki tüm karanlıkları aydınlattı. Her gülüşün, ruhuma dokunan bir melodi gibi, kalbimde yankı buldu. Seninle geçen her an, bir masalın en güzel sayfası gibi.

 

Birlikte geçirdiğimiz zamanlarda, seninle olmanın ne kadar özel olduğunu daha iyi anladım. Seninle her şey daha anlamlı, daha güzel. Gülüşün, bana umut ve mutluluk veriyor. Seninle olmak, hayatın tüm zorluklarına karşı bir kalkan gibi. Eğer sen olmasaydın, belki de hayatın güzelliklerini hiç fark edemeyecektim. Ama şimdi, seninle her anı dolu dolu yaşıyorum. Seninle olmak, bir ömür boyu sürecek bir mutluluk. Gülüşünle aydınlanan bu yolda, seninle yürümek en büyük dileğim.


Ve aşk geldi oturdu kalbimizin otağına ve bizi bir daha terk etmedi. İşte en çok da buna seviniyorum. Gülüşünle aydınlanan bu yolda, seninle yürümek en büyük dileğim.

Mehmet Aluç


( Gülüşünle Aydınlanan Bu Yolda… başlıklı yazı kul mehmet tarafından 23.09.2024 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.
 

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu