Benim işim sevdadır, gerisi teferruat; hepinize kolay gelsin, yine haksız ben olayım. Başkasına ateş vermem ben, elimdedir hep ateş, hepinize kolay gelsin yine haksız ben olayım…

Değerli Dostlarım,

Gönlüm hiçbir zaman vedayı istemedi, hele hele kalem kırmak. Ama hayat bazen karşınıza öylesine sürprizler çıkarıyor ki zorla da olsa istemediğiniz kararlar verebiliyorsunuz.

Hayatım boyunca Yunus’un felsefesinden bir milim dahi uzaklaşmadım. Dostun evinin gönüller olduğunu bilerek, hep gönüller yapmaya çalıştım. Beni incitseler de, karşılık vermemeye çalıştım. İnsan kaybetmekten öte insan kazanmaya çalıştım.

Ve de en önemlisi öğreticilik vasfımı bir kenara bırakarak eğitimci olmaya çalıştım. Burada mütevaziliğe hiç gerek yok. Zamanında çok öğrencimi intiharın eşiğinden döndürdüm. Pek çok problemli ailelerle barışık olmaya çalıştım.

Allah’ıma şükürler olsun ki mesleğimi şerefimle ifa ettikten sonra başım dimdik emekliye ayrıldım. Kendimi yazmaya adadım. Yazdıklarımın çoğunda da memleketimizin manzarası içler acısıyken okurlarıma umut aşılamaya çalıştım.

Çünkü biliyordum bu milletin içinde yaşattığı derin değerler erimemişti, çürümemişti. İnsanlarımızın içinde bir kıvılcım vardı. Sadece ateşleyecek biri lazımdı. İşte ben bunu düşünerek görevimin emekliye ayrılmakla birlikte bitmediğini anladım ve yazarak su yüzüne çıkarmaya çekindiğimiz hislerimizi kaleme aktarmaya çalıştım. Bundan sonra da aktarmaya çalışacağım.

Kimseye kırgınlığım yok dostlarım. Herkes yaptığından/yapacaklarından utansın. Ama bunu söylemeden geçemeyeceğim. BANA SAMİMİ BİR ŞEKİLDE YAKLAŞMAYANLAR SAYFALARIMA UĞRAMASIN.

İsteğime hayır demek, Pervane gibi engin gönüllüye hayır demektir. Onun için bu saatten sonra sayfama gelirlerse samimiyetlerine inanmayacağım. Geldikleri takdirde ben de bir nefs taşıyorum. Nefsime engel olamayıp satırlarımda öfke kusabilirim.

Değerli Dostlarım,

Gelelim samimiyetini bana gösterenlere; gerek “Veda “ isimli şiirimin gerekse “ Hakkınızı Helal Edin “ isimli yazımın altında benim sıkıntımı paylaşan dostlarım, benim gerçek dostumdur. Yüreğimde onlara ummanlar kadar yerim var. Bundan sonra onların acıları benim acım, sevinçleri benim sevincimdir. Onların verdikleri bu moral sayesinde sitede şiir ve yazılarıma devam edeceğim.

Diğerlerine gelince; zaman en iyi ilaçtır. Yüreğimi samimi bir şekilde anlarlarsa, sayfamda onlara da yer var. Ama anlamazlarsa lütfen beni rahatsız etmesinler. Vereceğim cevap çok acı olur.

Tekrar merhaba dostlarım…

( Yine Haksız Ben Olayım başlıklı yazı pervane tarafından 28.05.2012 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.