Karaşahin Otomotiv

                                                                                  

                  İlhan Murat spor lüks arabasıyla galerinin bahçesine girip kazık frenle durdu. Arabadan inip sinirle içeri girdi. Müdür Burhan yanında genç bir kadınla girişteki bankonun önünde bekliyordu. İlhanı gören genç kadın ayağa kalktı.

-Araba nerede?

-Arkada İlhan Bey. Askıda.

-Fotoğraflar?

                  Müdür Burhan Altun bankonun üstündeki kağıtları uzattı.

-Experi çağırdınız mı?

-Çağırdık İlhan Bey.

                  İlhan Murat elinde kağıtlarla galerinin arkasına geçti. Galerinin arkasında küçük bir oda vardı. İlhan elinde fener arabanın altını dikkatle kontrol etti. Arabayı askıdan indirdi, kaputu açtı. İnceledi. Bagajı açıp inceledi. En son güneşlikten ruhsatı alıp inceledi. Müdür Burhan Altun’la birlikte galeriden yanına gelen genç kadına gülerek baktı.

-Arabanın sahibi nerede, niye gelmedi?

-Arabanın sahibi benim ve buradayım İlhan.

                  İlhan sinirlendi. Ruhsatı kadının burnuna doğru uzattı.

-Senin adın Ufuk mu kadın?

                  Kadın cevap veremedi. İlhan Yanlarındaki müdüre baktı.

-Müdürüm avukatı arayın. Bu kadını ve araba sahibini dava edeceğiz.

-Ne demek istiyorsunuz siz?

-Diyorum ki bayan, bu araba benden aldığınız araba değil. Arabanın parçalarını değiştirdiğiniz için dolandırıcılıktan sizi mahkemeye vereceğim.

-Saçmalıyorsun!

-Ben saçmalamam kadın. Araba konusunda asla saçmalamam.

                  İşaret parmağını kadının gözüne doğru uzattı. Sesi sertti.

-Siz, sen ve Ufuk beni salak mı zannediyorsunuz kadın! Sattığım bütün arabaları en ince ayrıntısına kadar fotoğraflar, test sürüşünü yapar öyle satarım. Bu arabanın kaskosunu yaptırırken expere fotoğraflattırdım. Biraz sonra exper aracın parçaları değiştirilmiş diye rapor verecek,  bende sizi mahkemeye vereceğim. Anladın mı?

                  Genç kadının şaşırdı, gözleri yaşardı. Sesi titredi.

-Ama ama İlhan!

                  Böylesi durumlarda İlhan Murat kimseye acımazdı.

-Ağlama kadın ağlama. Şimdi işin doğrusun anlatırsan tatlılıkla halledebiliriz. Bir de İlhan Bey diyeceksin. Ailemin dışında kimse İlhan diyemez. Konuş seni dinliyorum.

-Ufuk erkek arkadaşım İlhan Bey. Arabayı alınca kutlayalım dedi. Otele gittik. Gece arabayı soymuşlar. Sabah Ufuk panikledi. Birilerini aradı. Gelenler çalınan parçaları değiştirdiler. Ufuk korktu, babasına olanları anlatamadı. Arabayı bana verip size gönderdi. Özür dilerim. Çok özür dilerim.

-Madem araba soyuldu. Beni niye aramadınız haa.

-Bilmiyorum İlhan Bey. Ufuk…

-Şu Ufuk dediğini ara gelsin. Bir de ondan dinleyelim. Müdürüm bayanı ağırlayın. Ufuk gelince bana haber verin. Experi arayın gelmesin. Servisten adam çağırın. Arabayı toparlamak mümkün mü bakalım.

                  Müdür yanında kadınla selam verip içeri geçti.  İlhan Murat elinde kağıtlarla ikinci kattaki bürosuna çıktı.

( Bereli 11 başlıklı yazı Mustafa ESER tarafından 2/4/2022 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.