Makale / Güncel Makaleler

Eklenme Tarihi : 9/14/2023
Okunma Sayısı : 333
Yorum Sayısı : 4
Tek Dünya, Tek Aile, Tek Gelecek---1. Bölüm---

Bu yazının hazırlanmasında çok geniş olarak Mesut MEZKİT'in ''Siyonizmin Siyon Protokolleri’ ile “Dünya Hakimiyeti Düşüncesi'' Başlıklı yazısından faydalanılmıştır.
Keşke arkadaşlarım uzun yazıları okuma zahmetine katlansa da şu linkteki yazının tamamını okusa: https://dergipark.org.tr/en/download/article-file/1721303
******
Daha dün yapılan G-20 Zirvesinde '' Tek dünya, Tek Aile, Tek gelecek'' Diye bir idealden bahsedildi, Toplantının ana teması buydu.
Bütün insanlığın bir aile olarak kabul edilmesi ve dünya nimetlerinden eşit ve adil şekilde faydalanması ne kadar insanî bir ideal değil mi?
Peki bu slogan bizlere başka bir sloganı hatırlatmıyor mu?
Az hafızamızı yoklayalım bakalım. Mesela benim aklıma hemen ilk etapta '' Hürriyet, Musavat, ( Eşitlik) Uhuvvet,( Kardeşlik ) ve Adalet '' Kavramlarını getirdi.
Peki bu kavramlar yani Hürriyet, Eşitlik, Kardeşlik ve Adalet kavramları ilk kez ne zaman dile getirildi?
İşte bu soruyu ülkemizde de başka ülkelerde de yüz kişiye sorun, eminim en az doksanı '' Fransız İhtilalinin doğurduğu kavramlardır.'' Diyecektir.
Peki Siyonizmin kurucusu- babası Teodor Herzl, .1897 yılında İsviçre’nin Basel şehrinde yapılan Birinci Siyonist kongresine sunduğu protokollerin ikincisinde Fransız İhtilali, ve '' Hürriyet '' konusunda ne diyor:
“Büyük” sıfatını bizim verdiğimiz Fransız İhtilâlini hatırlayın. Onun hazırlanışındaki sırları gayet iyi biliyoruz. Zira o tamamıyla bizim eserimizdir. O zamandan beri, insanları hayal kırıklıklarıyla birinden diğerine yönlendiriyoruz, ta ki en sonunda bizden ile sapıp, dünya için hazırladığımız Siyon Kanının Despot kralına yönelene dek.
''Günümüzde uluslararası bir güç olarak yenilmez durumdayız, çünkü herhangi bir devletin saldırısına uğrarsak, diğer devletler tarafından destekleniriz.''
“Hürriyet “ kelimesi insan topluluklarını her türlü kuvvete, her çeşit otoriteye, hatta Tanrı’ya ve yaratılış kanunlarına karşı dahi savaşmaya teşvik eder. Bu yüzden krallığımızı kurduğumuz zaman, ima ettiği anlamlar ile insan kitlelerini kana susamış hayvanlara çeviren bu kelimeyi sözlüğümüzden silmiş olacağız”
****
Gelin isterseniz Aynı kongrede '' Hürriyet, kardeşlik, eşitlik '' kavramları nasıl ele alınmış bir de ona bakalım:( I. Protokolden )
*****
‘Hürriyet, kardeşlik, eşitlik’ kelimelerini çok eski zamanlarda, halk kitleleri arasında ilk bağıranlar bizlerdik. Bu kelimeler o günlerden bu yana dünyanın her tarafında, bu yeme takılan budala papağanlar tarafından tekrar edildi. Ve, bunlar sayesinde, önceki
zamanlarda, halkın baskısına karşın çok iyi muhafaza edilmiş olan ‘Dünya Refahı’ ve ‘Gerçek Ferdi Hürriyet’ fikirleri her tarafa
taşındı. Yahudi olmayanların, sözüm ona zeki fertleri ve bilginleri bu sözlerin içindeki hakiki anlamları çıkaramadılar, birbirleriyle olan münasebetlerindeki ve mânâları arasındaki çelişkilere dikkat etmediler. Tabiatta hiçbir şekilde eşitlik olmadığını, hiçbir şekilde
hürriyet olamayacağını, tabiatın bizzat kendisinin zekayı, seciyeyi (karakteri) ve kabiliyeti farklı meydana getirdiğini göremediler. Halk kitlelerinin kör olduğunu göremediler.”
*****
Aslında Masonik parolamız olan “Hürriyet, Eşitlik, Kardeşlik” gibi liberal kelimeler, krallığımızı kurduğumuz zaman bizim tarafımızdan, “Hürriyet hakkı, Görev eşitliği, Kardeşlik idealleri” olarak sadece bir idealizmi ifade eden ve artık bir parola olmayan kelimeler haline gelecektir.
Bu sayede boğayı boynuzlarından yakalamış olacağız. Biz şimdiden bizimkinden başka her türlü yönetim şeklini, her ne kadar birçoğu
hukuken varlıklarını sürdürüyorlar olsalar da, fiilen yok etmiş bulunuyoruz. Şimdilerde eğer herhangi bir devlet bize karşı kışkırtma protesto) teşebbüsünde bulunursa, bu bizim onlara önceden verdiğimiz emir ve yetki sayesindedir. Çünkü onların Yahudi düşmanlığı gösterileri, küçük kardeşlerimizi eğitebilmemiz için bize gereklidir.
*****
Madem Siyonizm dedik o halde kısaca ve en anlaşılır şekilde Siyonizmi tanımlayalım.
Siyonizm; en geniş anlamı ile, Arz-ı Mevûd yani Filistin dışındaki bütün Yahudileri yine orada toplamak ve sonra da Süleyman Mabedini Siyon Dağı üzerinde inşa etmek idealidir.
Siyonistlerin bu ideallerini muharref Tevrat şu şekilde çizmektedir: “O zaman Rab bütün milletleri önünden kovacak ve sizden büyük kuvvetli milletlerin mülkünü alacaksınız. Ayak tabanınızın bastığı her yer sizin olacaktır. Sınırınız çölden Lüban’dan ırmaktan, Fırat
ırmağından garp denizine kadar olacaktır. Önünüzde kimse duramayacak, Allah’ınız Rab size söylediği gibi dehşetinizi ve korkunuzu ayak basacağınız bütün diyar üzerine koyacaktır.”(Tevrat, Tesniye bölümü,12/25)
Peki böyle bir hedefe ulaşmak için Siyonizm idealini kabul eden her Yahudi'nin yapması gereken şey nedir?
İşte bu soruya bir örnekle cevap verebiliriz:
1492 senesinde, İspanya baş hahamı, merkezi İstanbul’da bulunan Yahudi Parlamentosu’na (Grand Sanhedrin) İspanyol kral ve kraliçesinin kendisini kovulmak üzere olduğunu, bu durum karşısında ne tavsiye edeceklerine dair bir mektup yazar.
Mektubuna gelen cevap şu şekildedir:
“Musa’nın yolundaki aziz kardeşim!
Katlanmak zorunda kaldığın talihsizlikleri ve endişelerini aktardığın mektubu aldık. Bu duyduklarımızın acısı içimize işledi.
Büyük Baba ve Hahamın tavsiyeleri şunlardır:
1-Madem ki İspanya Kralı seni Hıristiyan olmaya mecbur etti o halde onun istediğini yap. Hemen yap, aksi takdirde bir daha yapamayabilirsin.
2- Mallarınızın yağmalanmasına karşı evlatlarını tüccar yap, onlar da küçük küçük, Hıristiyanların mallarını yağmalasın.
3-Canına mı kast ediyorlar? Evlatlarını doktor ve eczacı yap, onlar da Hıristiyanlar’ın canlarını alsınlar.
4-Sinagoglarını mı tahrip ediyorlar? Evlatlarını rahip ve kilise üyeleri yap, onlar da Hıristiyanların kiliselerini
tahrip etsinler.
5-Şikayet ettiğin birçok sıkıntı verici olaylara gelince: Evlatlarını avukat ve hukuk adamları olarak yetiştir ve onların devlet
işlerini karıştırdıklarını ve Hıristiyanları senin boyunduruğun altına sokarak, dünyaya hakim olmanı ve onlardan intikam almanı
sağlamalarını izle.
6-Sana verdiğimiz bu tavsiyelerden sapma, çünkü bunları yaparsan, bugün seni ezenlerin ileride ne kadar utanç verici durumlara düştüklerini göreceksin ve gerçek güce ulaşacaksın.
******
Devam edecek...
( Tek Dünya, Tek Aile, Tek Gelecek---1. Bölüm--- başlıklı yazı Sami Biber tarafından 9/14/2023 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.