Çok defa denedikten sonra vazgeçtiğin şeyler vardır. İlk önce o yolda verdiğin emekler geçer gözünün önünden sonra da elinde kalan şeyler..


Vazgeçmenin kaybetmek gibi göründüğü o ilk anlarda düşünmek, milyonlarca karıncanın beyninde gezinmesi gibidir. Bu karıncalanma hissi, bu uyuşma hissi ne zaman geçer bilemezsin. Olur olmadık zamanda durduk yere buğulanan gözlerin senden ne ister bilemezsin.. Aslında her şeyi öylesine! akışına bırakmışsındır ki artık hayal ile gerçek arasında, arafta bir yerlerden izlemeye başlamışsındır olanları.. Yağmur yağar kaçmazsın, güneş açar çıkmazsın, çiçeklerin kokusunu duymaz, şarkılara eşlik etmezsin..



Bir gün daha geceye bırakırken kendini, her akşam saatlerce izlediğin! takvim yaprağı yine aynı tarihte mi kalacak bilemezsin. Kendi ellerinle durdurduğun saatin! sana ne zaman ötelerden bir muştu getirecek? bilemezsin.. Gitmezsin, kalmazsın, beklemezsin de.. Soranlara “iyiyim” der tebessüm edersin.. 

( Vazgeçtim başlıklı yazı eylül_mavi tarafından 18.05.2024 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.
 

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu