Yazdığım her cümlede ruhumun bir parçası aktı ruhuna doğru ama duymadın. Neden diye sormuyorum, böyle olması gerekmiş yaşandı, diyorum. Sevginin farklı dilleri varmış ya, farklılığımız bu yüzden. “Anlam” ın yitirildiğini hissettiğim yerlerde varlığımı sürdürmeye çalışmak; kendime yapacağım en büyük haksızlık olur. Ve bu ben değilim.. 

Eylül’ü sonbaharda dökülen yaprakların üzerinden geçerken hatırla, solmuş renkleriyle kendine has güzelliğini sergilerken. Eylül’ü yanağına ılık bir rüzgar çalınırken içinin titreyişinde hatırla. Ve dolunay zamanı mavi kelebekler uçuşurken simsiyah gecede, hatırla ki bir tırtıl kozada hayalleri için çırpınıyor. Eylül takvim yapraklarından bir bir düşüyor.. 

( Hatırla başlıklı yazı eylül_mavi tarafından 19.05.2024 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.
 

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu