Furkan: Denemek denemek denemek ama olmuyor bana pes etme Edison, Tesla, Newton pes etmedi diyorsun ama nereden biliyorsun?

Derin bir sessizlik oldu yerden kalkan Furkan duvardaki resmi yırtıp attı ve kapıya doğru gidip geri döndü ve sanki birine söylermiş gibi konuşmaya başladı.

Furkan: Belki defalarca pes ettiler ama birdaha başladılar ya da bir ilham geldi Tanrı onlara bir ışık verdi belkide?

Furkan Bodrum'a indi ve tam on yıl uğraştığı zaman makinesi projesine beş yıl aradan sonra tekrar başladı.

Furkan: Nerede hata yaptım bilmiyorum herşeyi planladığım gibi yaptım ama neden çalışmıyor bu lanet makine?
Tam o sırada birşey farkeder
Furkan: Allah kahretsin fişi takmayı unutmuşum. Bakalım çalışacak mı. Çalışmıyor işte. Of yine yanlış fiş bu televizyonun diğerini takayım.

(Klima çalışır)
Furkan: Bu son fiş kesin evet oldu artık 2. Sargon zamanına gidebileceğim ama öncelikle yanıma biraz malzeme almam gerek. Küçültme silahı, büyütme silahı, kola, cips, 6 adet tank ve 600 tank mermisi, hoparlör, saat, pusula, jeneratör, güneş enerji sistemleri evet hazırım bekle beni Asur ben geliyorum 

Evet ben Muganya kralı olacağım ama öyle bir yer yok. Neyse inşa ederiz zenginlik için Antalya'da kuracağım devletimi. Ne dedin iç ses evet gemiler de lazım ve her gemiye top şimdi eski çağın kralı ben olacağım 



( Asur Seyahatnamesi 1 başlıklı yazı muhammet-furkan-sayan tarafından 3.06.2024 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.
 

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu