Sevdamın En Güzel Masalı-2-


SEVDAMIN EN GÜZEL MASALI-2-

Az ileride ormanın ortasında, akan bir pınar vardı. Su, berrak ve duru, aşkın saflığını yansıtıyordu sanki. Pınarın sesi, kalpleri birbirine bağlayan bir melodi gibi akıyordu, saatlerce başında oturdum ve suyun akan o melodi dolu sesini dinledim. Bir anda Orhan babanın” aşk pınarı” şarkısının sözleri aklıma geldi.
“Ömür denen bu yolda susadım su içtim
Yürek kansın diye yoldaki bir pınardan
Aşk pınarıymış bu içmesen ararsın
İçsen benim gibi aşk diye yanarsın
Ne ilk içen bendim ne son geçen bu yoldan
Her şey başladı aşk pınarında
Dertler başladı aşk pınarında”
Bende avuç avuç içtim o pınardan, aşkla dolmak, aşkla yaşamak için. Aşkla gelen dertler, dert değil; yâre hasret kalan gönlün uzakta üzülerek o yârin gülüşüne hasret kalışından başka bir şey değildi. İçtiğim anda anladım bunu. Su, taşların arasından geçerken, her damla bir aşkı anlatıyordu bana, bende dinliyordum. Bu pınar, aşkın sürekli akan ve yenileyen pınarıydı; her damlası, yeni umutlar, yeni başlangıçlar getiriyordu, içtikçe anladım.
Orman, ağaçlar, kuşlar ve akan pınar… Hepsi bir araya geldiğinde, aşkın büyülü atmosferini oluşturuyordu. Doğanın kalbinde, aşkın en saf haliyle buluştuğum bu alanda, hayat en güzel anılarını saklıyordu. Her adımda, her nefeste, aşkın sıcaklığını hissediyor, doğanın kollarında sevdanın büyüsüne kapılıyordum. Saatlerce gezindim.
Mehmet Aluç
( Sevdamın En Güzel Masalı-2- başlıklı yazı kul mehmet tarafından 9.09.2024 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.
 

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu