Yağmurla yarış halindeyim. O güneşle arasına giren bulutlar için ağlıyor. Ben ise aramıza giren sensizliğe üzülüyorum. Yağmur güneş çıkana kadar, güneşe kavuşana kadar hep yağacak. Ben ise seninle olana kadar hep üzüleceğim, gözyaşlarım hiç dinmeyecek. Bakalım yağmurla aramızdaki bu yarışı kim kazanacak, ilk kim kavuşacak sevdiğine.

Yağmurla mücadele içerisindeyim. Yağmur güneş özlemiyle üzülüyor ben ise sen özlemiyle eriyorum ve acılarla doluyum. Özlemin her geçen an daha çok büyüyor. Daha çok özlüyorum seni ve de daha çok seviyorum... Biliyor musun ne yağmur diner ne de sevgim biter... Mevsimler olduğu sürece yağmur da olur ve ben olduğum müddetçe de sen var olursun içimde. Hiç bitmez sevgin yüreğimde. 
( Yağmur Ve Ben başlıklı yazı Oğuzhan ATEŞ tarafından 18.11.2010 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.
 

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu