1 Sensiz Olmam

Saat şu an 02.15'i gösteriyor. Uyku girmedi yine gözüme. Seni düşündüm yine. Düşündükçe gözyaşlarım döküldü önüme. Ne yapacağımı bilemedim. Yüreğimin sesine kulak verdim ve ağladım. Ne çok gözyaşı döker oldum son zamanlarda. Kimi gözyaşlarımın nedeni belli, kimi gözyaşlarımın nedenini hiç bilmiyorum inan. Bir yandan geçmişim aklıma geliyor, bir yandan ise sensizlik bastırıyor. O yüzden gözyaşlarım akıyor. Kim bilir bu kaçıncı ağlayışımdır senin bilmediğin? Kim bilir bu kaçıncı uykusuz kalışımdır görmediğin..? 

Keşke şimdi yanımda olsan, akan gözyaşlarıma engel olsan ya da sen de benimle ağlasan. Seni çok özledim. Yanımda olmadığın zaman hep eksik oluyorum inan. Hiçbir şeyin anlamı olmuyor. Herşeyden çok çabuk sıkılıyorum sen olmadığın zaman. Çok alıştım sana, seni hep ezberletip tekrar ettirdim yüreğime. O yüzden sensiz geçen bir saniyeye bile tahammülüm olmuyor. Ya sen olmalısın yanımda ya da acılar gelip dayanacak kapıma. Beni sadece sen mutlu ediyorsun ve ayakta tutuyorsun. O yüzden sensizliği kabullenemiyorum. Seni bu kadar çok severken sensiz olmak çok zoruma gidiyor. Her güne seninle olabilme umutlarıyla kalkıyorum ama günü sensizlikle bitiriyorum! Son bulsun artık bu sensizlik, bitsin artık bu akan gözyaşlarım istiyorum. Hep bir umutla inşallah diyorum... İnşallah seni hep seninle yaşarım ve bir daha sensiz olmam! 
( Sensiz Olmam başlıklı yazı Oğuzhan ATEŞ tarafından 8.12.2010 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.