1 Beni Sensiz Bırakma

Hayatım tüm parçaları sende olan bir yapboz gibi. Sen yanımda olunca parçaları tamamlanıyor ve hayatım renkleniyor. Sen olmasan hep bir parçam eksik oluyor. Eksik yaşamak ne zor. Bunu yokluğunda anladım sevdiğim. Senden ayrı kaldıkça yanında olabilme değerini daha fazla öğrendim. O yüzden sensiz geçen bir saniyeye bile dayanamıyorum aşkım.Sana çok alıştım sevdiğim. Sen olmayınca ben de olmuyorum. Herşey seninle anlam kazanıyor. Sana çok bağlandım sevdiğim. Seni kaybetmeyi hiç istemiyorum. Tek korkum seni kayetmektir aşkım. Bu kadar çok severken ve bu kadar çok sana bağlıyken bir gün bırakıp da gitmen korkusu beni çok üzüyor. Ben sensiz hiç olamam aşkım.

Bir gün sen de beni yalnız bırakacaksan eğer Allah şimdi canımı alsın ve o günü bana göstermesin. Sensiz ve de Yalnız kaldığım an öldüğüm andır. Zaten sensiz kaldığım zamanlarda yaşamıyordum ki...

İnan sana çok bağlandım aşkım. Herşeyim senin elinde. Üzüntülerim de sevinçlerim de sana bağlı aşkım. Beni sadece sen mutlu eder veya sadece yokluğun üzer! Beni sensiz bırakma hiçbir zaman. Çünkü ben sensiz yapamam. Ne koşulda ve nerede olursa olsun yanımda olmanı istiyorum. Ne olursa da beraber olsun. Çünkü ben sensiz yapamam. Seni çok seviyorum herşeyim. Sen benim yaşadığım en büyük mutluluksun ve kısacası herşeyimsin. Seni herşeyimle seviyorum. 
( Beni Sensiz Bırakma başlıklı yazı Oğuzhan ATEŞ tarafından 6.12.2010 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.