1 İki Kelime

Seni gördüğüm zaman yüreğimde bir canlanma oluyor ve elim ayağım birbirine dolanıyor. Ne yapacağımı bilemez oluyorum ve konuşamıyorum. Sözcükler birleşmiş içimde bir yığın olmuş ve söylenmeyi bekliyorlar. O kadar çok var ki sana söylenmeyi bekleyen kelimeler o yüzden konuşamıyorum, içimdekileri sana anlatamıyorum tam olarak. Tüm içimdeki kelimelerin aslında tek bir çıkış noktası var ve tüm kelimelerin birleştiği yol bu iki kelimede gizli...

Kimi sevmeyi bilmeyenlerin hiç ağzından düşmeyen kelimeler de vardır ve pek anlam ifade etmez. Çünkü bugün sana söyler ve yarın ise başkasına. Sevgi nedir bilmez onlar. Sevmeyi bilmezler onlar. Sadece üzmek için vardırlar. Aşk hevestir çoğu insan için ya da bir günlük eğlence.

Bu güne kadar kimseye benzememeye çalıştım. Hep kendim olmaya çalıştım bu değişen dünyada onca acılar çekmeme, ihanetler yaşamama rağmen. Şimdi ise sen varsın bitanem hayatımda. Değiştiğimin farkındayım bu sefer. Çünkü artık yüzüm gülüyor ve mutluyum. Artık bir sebebim var hayata karşı ve de bir amacım... Artık sen varsın ve ben; seni mutlu etmek için varım ya da seninle beraber üzülmek için... Renksiz dünyama renk kattın bitanem ve beni ben yaptın. 

Kelimeler yine birleşti yüreğimde uzun cümleler kurmaya başladılar. Yazdıkça yazasım geliyor. Çünkü susmuyor yüreğim. Bu uzun cümlelerin özeti iki kelimede saklı ve şimdi söylüyorum bitanem; "Seni Seviyorum..!" 
( İki Kelime başlıklı yazı Oğuzhan ATEŞ tarafından 5.12.2010 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.